Alice Iotta, obsedată de felul în care arată

Alice vrea să atingă perfecţiunea în ceea ce priveşte look-ul său şi de aceea nu se dă înlături de la nici un soi de tratament cosmetic sau operaţie estetică, chiar daca rezultatele nu sunt întotdeauna cele aşteptate, aşa cum de altfel s-a întâmplat cu operaţia pentru mărirea feselor.

Alice pare că a trecut însă peste acel aspect neplacut din viaţa ei şi încearcă acum să se menţină în formă apelând, cel puţin pentru moment, cu tehnici de înfrumuseţare non-invaziv. Ea petrece aproape 3 ore zilnic în salon, făcând tot soiul de împachetari anticelulitice, masaje sau terapii care o ajută să se menţină în formă şi să aibă un trup de invidiat.

Fiind cunoscută drept o amatoare de beauty, ea a primit recent oferta de a deveni imaginea unui salonul de infrumuseţare din Bucuresti, propunere pe care a acceptat-o cu braţele deschise, mai cu seamă că a fost proprietara unui astfel de centru până acum 2 ani.

"Nu m-am resemnat niciodată dupa ce am închis propriul salon aşadar acum am din nou ocazia să simt bucuria de a veni în ajutorul femeilor care ştiu să se iubească mai întâi pe ele, cu ajutorul unor oferte speciale concepute pentru a arăta fabulos", a declarat Alice Iotta pentru prdevedeta.blogspot.ro.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg