Alina Erimia, bucătăreasă la «Cireaşa de pe tort»

Deşi recunoaşte că nu-i place la cratiţă, Alina a a gătit o delicioasă pulpa de porc la tavă şi mere coapte cu nuci şi scorţişoară.

Platoul cu "porcării" i-a pus însă mai mari probleme, pentru că brânza de oaie s-a fărâmiţat, solista dând vina pe oaie şi nu pe cuţit.

Alina a dovedit însă că se pricepe cel mai bine la chef, pentru că masa, amenajată în crama Hotelului Amphitryon, a fost pe gustul celor trei invitaţi: Cornelia Catanga, Maria Cârneci şi Serghei Mizil care s-au delectat şi cu câteva pahare de pălincă.

Surpriza pregatită de Alina au fost fetele de la "Etnic", care au încins o horă cu invitaţii.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
serban huidu si mihai gainusa
3 anastasia soare png png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg