Alina Puşcaş şi-a amânat nunta din nou: «De data asta din cauza birocraţiei»

Ultima actualizare:

    Alina si Viktor fac nunta la toamna
Alina si Viktor fac nunta la toamna

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, a fost nevoită să-şi amâne din nou mult aşteptata nuntă cu iubitul ei, Viktor.

De data aceasta, birocraţia este cea care îi dă bătăi de cap frumoasei actriţe. Cu toate acestea, toamna acestui an o va prinde, cu siguranţă, cu verighetă pe deget.

"Le amânăm puţin (n.r.pregătirile pentru nuntă). Din nou. De data asta nu din cauza proiectului, ci pentru că partea birocratică ne dă de furcă. În principiu, trebuie să ajungem în Germania pentru cununia civilă, dar înainte trebuie să mai facem două drumuri pentru a depune actele, iar apoi, după aprobări, trebuie să mai ajungem o dată pentru stabilirea datei şi abia apoi ceremonia în sine... Îmi doresc o ţinută absolut feminină şi poate nu 100% albă. N-am ales încă designerul tocmai pentru că până în momentul nunţii s-ar putea să mă mai răzgândesc de trei ori cu ceea ce ţine de design, material sau culoare", a spus ea pentru ziarul Ring.În prezent, pe lângă pregătirile pentru emisiunea pe care o prezintă, Alina se ocupă şi de propriul proiect, introducerea unui concept nou pe piaţa românească, în materie de gastronomie.

"Am stat săptămâni la rând câte 20 de ore pe zi la birou din dorinţa de a dezvolta, îmbunătăţi, crea noi abordări şi strategii de vânzări pentru ceea ce încercăm noi să introducem pe piaţa din Bucureşti, şi anume conceptul de Mediterranean Health Food. Am învăţat multe reţete noi şi am început să mă specializez în preparate vegetariene şi peşte. Ultima dată l-am surprins pe Viktor cu o supă cremă de broccoli cu parmezan. A fost absolut delicioasă...cel puţin aşa mi-a spus el", a mai declarat Alina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net