Alina, să nu naşti până nu văd Cupa!

Ultima actualizare:

    Cristi şi Alina au devenit părinţi  după o relaţie  de nouă ani
Cristi şi Alina au devenit părinţi după o relaţie de nouă ani

Nimic nu e mai important ca fotbalul! Cel puţin nu pentru Cristi Borcea. El şi Alina s-au sfătuit şi au programat operaţia de cezariană pentru data de 29 mai, astfel încât acţionarul „câinilor" să revină la Miami după ce a asistat la finala câştigată de Dinamo în faţa Rapidului.

Sunt împreună de nouă ani, iar de trei zile au devenit părinţi. Alina, 28 de ani, a dat naştere unui băieţel de 3,5 kg pe care îl va chema Alexandru George, numele fiind dat în cinstea naşului, Gigi Becali, cel care este şi părintele spiritual al cuplului.

Borcea, 42 de ani, a fost în ţară la data de 23 mai când roş-albii au obţinut primul trofeu după o pauză de cinci ani, după care a zburat în America, alături de părinţii Alinei. Conducătorul celor din „Ştefan cel Mare"nu a asistat însă la naşterea propriu-zisă, deşi avea voie să fotografieze sau să filmeze.

Din cauza emoţiilor a preferat să aştepte într-o rezervă a spitalului Plantation General Hospital din Miami, alături de părinţii Alinei, Mariana şi Ionel Vidican. Operaţia de cezariană a decurs fără probleme şi copilul a primit nota zece.

"Alina e o fire puternică. Am discutat cu ea şi mi-a spus că dacă voi pleca să văd finala Cupei României, nu o să nască şi mă va aşteapta. Am luat Cupa, am venit, s-a născut şi băiatul, sunt fericit! Naşterea băieţelul, ca a oricărui copil, e un moment unic", a spus Cristi Borcea.

După aflarea veştii i-a trimis fiului său cel mare, Patrick, mesaj: "Ai un frăţior, tati!". Iar răspunsul a venit prompt. "Patrick i-a luat deja cadou un costumaş de nou-născut pe care scrie 50 la sută cu mama, 50 la sută cu tata, 100 la sută cu Dinamo", a mai dezvăluit acţionarul dinamovist. Botezul va avea loc la Bucureşti, spre toamnă, şi deja finul şi naşul au pregătit o listă de 200 de invitaţi.

Alina, cazată într-un salon de lux din SUA

Spitalul din Miami pune la dispoziţie servicii complexe, de la medicină nucleară până la livrarea florilor unui pacient, doctor sau asistentă. Interesant e că angajaţii organizează şi cursuri pentru părinţi prin care aceştia sunt învăţaţi să folosească corect scaunul de maşină pentru copii, costul şedinţelor fiind de 20 de dolari pe lună.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Apoi, pentru 10 dolari pe lună tinerele sunt învăţate cum să-şi alăpteze nou-născuţii sau contra a 40 de dolari pot afla cum decurge o sarcină sau ce înseamnă o operaţie de cezariană.

Mihaela: «Sunt pe şantier, nu mă interesează subiectul»

Vestea naşterii unui nou moştenitor în familia Borcea nu a fost primită cu zâmbetul pe buze de toată lumea.

Mihaela, fosta soţie a acţionarului din Şoseaua Ştefan cel Mare, a fost mai mult decât reţinută în momentul în care a auzit că lui Cristi i s-a născut la Miami un băiat.

Contactată telefonic, fosta doamnă Borcea a încercat iniţial să evite dialogul. „Sunt pe şantier şi am foarte, foarte multă treabă. Nu pot vorbi deloc pentru că sunt într-o discuţie", ne-a transmis Mihaela. La insistenţele noastre referitoare la subiect, ea a precizat: "Nu mă interesează deloc acest lucru".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Depay Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
oras pixabay jpg
coada soricelului
Printesa diana bijuterii Profimedia jpg
cos gunoi adobe jpg
image png
Slapi Australia plaja FOTO Shutterstock
hibrid heleniu1 jpg
guma mestecat istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net