Alina Sorescu şi-a dus părinţii în Malta

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În ultimii cinci ani, Alina Sorescu a mers doar în vacanţe în doi, cu soţul ei, Alexandru Ciucu. Îşi dorea de multă vreme să mai petreacă timp şi cu părinţii, aşa că a găsit ocazia perfectă: cum soţul îşi planificase o excursie în Grecia, ea şi-a luat părinţii şi au plecat pentru o săptămână în Malta.

„N-am mai mers cu părinţii în vacanţă din copilărie, aşa că, pentru câteva zile, m-am simţit din nou răsfăţată. Am avut un program încărcat de excursii, pentru că Malta are multe de oferit. Plecam dimineaţa şi ne întorceam seara, aşa că timp de plajă nu prea am avut. Mi-am propus, oricum, să le arăt cât mai multe locuri părinţilor mei şi am făcut pe ghidul pentru ei", povesteşte Alina.

Cu barca, la Grota Albastră

simeon stalpnicul png

Nu mai fusese în Malta până acum. A fost fascinată de străduţele Valettei, un oraş destinat exclusiv pietonilor, a zăbovit pe la templele Haqar Qim, s-a minunat de albastrul incredibil al apei de la Grota Albastră, s-a distrat la Popeye Village cu celebrele personaje de desen animat, a făcut croaziere, a luat parte la o festă malteză şi a rămas cucerită de bucătăria lor mediteraneană, combinată cu arome arăbeşti, cafea cu cuişoare şi preparate din iepure.

La Popeye Village

simeon stalpnicul png

Pe Alexandru, iniţial, nu l-a tentat destinaţia, dar, după ce i-a povestit Alina, la întoarcere, cât a fost de frumos, şi-au propus ca în următoarea vacanţă din această vară să mai ajungă acolo, pentru o zi sau două. „Săptămâna viitoare vom pleca din nou în vacanţă, amândoi, într-un tur îndelung pregătit. Vom ajunge la Napoli, Capri, Sardinia, Corsica, dar şi în Sicilia, iar Malta este la o oră şi jumătate cu feribotul. Trebuie să o vadă şi el", a promis Alina.

Pentru că au plecat în vacanţe separat, Alinei şi lui Alexandru le-a fost dor unul de celălalt. El i-a organizat şi o surpriză: i-a trimis un imens buchet de flori, însoţit de mesajul «Te iubesc şi pe acest acoperiş al lumii şi, ca dovadă, îţi spun în limba malteză „Imhabba”» („te iubesc”), scria pe bileţel.

A primit florile printr-un reprezentant al hotelului

simeon stalpnicul png

Oferte de vacanţă

Hotel Soreda 4* - de la 450 de euro/pers+ taxe 95 euro, avion, transferuri, 7 nopți cazare cu all inclusive, asistenţă turistică în limba română. Agenţia Malta Travel, www.malta.ro, 021/318.59.93,Hotel Palazzin 4*- de la 299 euro/pers+ taxe 95 euro (valabil în luna august), avion, transferuri, 7 nopţi cazare cu mic dejun, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro , tel: 0312.263.325.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net