Am câştigat 5.000 de lei cu Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Cornel Stelian Coman e la primul câștig din viațăFoto: Click!
Cornel Stelian Coman e la primul câștig din viațăFoto: Click!

Un bucureștean în vârstă de 48 de ani este în culmea fericirii, și nu doar pentru că a câștigat pentru prima oară în viața lui un premiu, ci mai ales pentru că, la rândul lui, va face un cadou pe cât de frumos, pe atât de util.

Cornel Stelian Coman, cititor fidel al ziarului Click!, a câștigat 5.000 de lei la concursul Click!MANIA, bani cu care își va ajuta fiica. ”Toată suma i-o voi da fiicei mele, care este însărcinată în trei luni. A rămas singură și vreau s-o ajut. Este primul meu nepoțel și consider că este un cadou frumos”, ne-a declarat fericitul câștigător, care nu ratează nici un număr din ziarul lui preferat, Click!Până la 15 iunie, Click!MANIA te așteaptă cu peste 4.000 de premii. Pe lângă marele premiu (o Dacia Logan), premiile în bani și miile de alte surprize pe care ți le-am pregătit sunt puse în joc și 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică.Pentru a câștiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere și gama la care se aplică reducerea.Atenţie! Dacă ai găsit lozul cu simbolul Joker (trifoi) consultă pagina de regulament unde sunt prezentate produsele şi valoarea reducerii aplicate în ziua respectivă.  Premiile se revendică la 021.407.66.28, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net