Am dat premii de 194.635 de lei la Clickmania! bingo

image
Constantin Stoian este lăcătuş mecanic şi a reuşit să ne ia banii (Fotografii: Florin Şuler/ Roberto Sălceanu )

O săptămână! Atât mai aveţi la dispoziţie să ne luaţi banii. După cinci săptămâni de concurs, Clickmania! bingo se apropie de final. Am făcut până acum fericiţi aproape o sută de români, iar la final, un norocos se va alege cu o maşină. Azi ai primit ultimul tichet de concurs, cel gri, aşa că nu rata şansa de a te îmbogăţi.

Au câştigat cu linie, bingo, serie sau extraşansă! 94 de cititori fideli au intrat în posesia premiilor puse la bătaie de Clickmania! bingo. Viaţa unora dintre ei s-a schimbat radical după ce au câştigat sume uriaşe cu Seria nocoroasă Click! Aceştia sunt Daniela Atomei (38.700 de lei), Andrei Cătălin Ionescu (36.700 de lei), Stelică Preda (37.200 de lei) şi Maria Rască (39.200 de lei).

Alţi 35 de câştigători au reuşit să completeze o linie pe tichet şi s-au ales cu câte 500 de lei, iar cinci au completat un careu şi s-au ales cu premiul bingo, de 1.000 de lei. La Extraşansa Kiss Fm, 23 de norocoşi care şi-au înscris seria pe www.kissfm.ro au câştigat câte 100 €. 17 cititori au nimerit seriile câştigătoare Click! şi au primit câte 300 de lei.

Dacă vrei şi tu să intri în familia milionarilor Clickmania! bingo nu rata ultimul tichet, pe care trebuie să cauţi numerele din ziar. Nu arunca tichetele necâştigătoare! Trimite-le pentru extragerea finală, la OP 33 CP 14 sau adu-le la sediul nostru (Şos. Fabrica de Glucoză nr. 21) şi ai şansa să câştigi un autoturism. Data limită de trimitere este 12 noiembrie pentru tichetele trimise prin poştă şi 15 noiembrie dacă sunt aduse la adresa redacţiei.

«Voi plăti tratamentul nepotului»

Constantin Stoian (53 de ani) a câştigat 500 de lei la Clickmania! bingo, după ce a reuşit să bifeze o linie pe talonul portocaliu. Este pentru prima dată când şansa îi surâde şi are de gând să participe, în continuare, la concursul nostru. „Sunt bucuros că am pus mâna pe banii ăştia. Am de gând să-i pun deoparte, pentru tratamentul nepoţelului meu, de 5 ani. Micuţul are diabet", ne-a mărturisit bărbatul. (Andreea Dancu)

«Mai scap de datorii cu banii câştigaţi»

Tichetul portocaliu de la Clickmania! bingo i-a adus primul câştig bucureşteanului Gheorghe Petrescu. Bărbatul (63 de ani) s-a ales cu 500 de lei după ce a completat o linie pe tichetul din ziar. "Am citit regulamentul şi, când am văzut câte oportunităţi sunt, am zis că merită încercat. Toţi câştigătorii din ziar mi-au dat un plus de încredere. Acum, mai scap de datorii şi le iau şi câteva cadouri nepoţilor", ne-a spus pensionarul.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
BeFunky collage (22) jpg
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
vladimir putin Sursă: Profimedia
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg