«Am făcut 300 de afişe cu Boc-măgăruşul!»

Au plecat de ieri dimineaţă  spre Bucureşti
Au plecat de ieri dimineaţă spre Bucureşti

Zi de coşmar astăzi în Capitală! Marele protest al bugetarilor va aduna zeci de mii de oameni din toate colţurile ţării. Rezultatul? Ca de obicei, îmbulzeală, nervi şi trafic paralizat pe tot parcursul zilei.

Peste 80.000 de bugetari sunt aşteptaţi la cel mai mare miting sindical din ultimii 20 de ani.

Oamenii s-au pregătit din timp, iar mulţi dintre ei au pornit spre Capitală încă de ieri dimineaţă. Nu cu mâinile goale: îşi vor striga nemulţumirile în stradă, înarmaţi cu banere, pancarte, fluiere şi baloane sau fluturaşi cu caricaturi.

Măgăruşul Boc este de departe afişul preferat de majoritatea sindicaliştilor Sanitas.

Reporterii Click! au stat de vorbă cu protestatarii care, numai în câteva ore, au reuşit să tipărească 300 de astfel de afişe. Şi numărul lor era în creştere!

„Fiecare protestatar va avea un astfel de afiş. «Ăla mic şi ală chior şi-au bătut joc de popor» sau «BOC-CANCI!» sunt alte sloganuri care ne plac mult. Am pregătit şi fluiere, baloane, tot ce trebuie", spune Viorel Huşanu, de la Sanitas Bucureşti. Şi ceferiştii şi-au scos de la naftalină arsenalul de banere special create pentru mitingul de astăzi.

Au plecat de ieri dimineaţă spre Bucureşti

Peste 50 de sindicalişti din Baia Mare au pornit ieri dimineaţă, într-un autocar închiriat, către Bucureşti unde vor lua parte la miting.


    Au plecat de ieri dimineaţă  spre Bucureşti
Au plecat de ieri dimineaţă spre Bucureşti

„Ne vom alătura colegilor noştri din toată ţara la protestul împotriva actualului Guvern. Protestăm împotriva diminuării salariilor. Cred că guvernanţii ar trebui să se trezească la realitate şi să retrocedeze banii salariaţilor pentru că lumea este foarte nemulţumită şi în pragul disperării", a declarat Mircea Ciocan, preşedintele Sanitas Maramureş. În jurul orelor 16.50 şi 18.00, alţi sindicalişti din Baia Mare vor pleca către capitală.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg