Am găsit Hummer-ul ucigaş!

simeon stalpnicul png

Hummer-ul ucigaş condus de Cristina Uzunov, soţia miliardarului Eduard Uzunov, este o maşină de împrumut. Reporterii Click! au descoperit că el aparţine unei firme cu care Primăria Capitalei încheie contracte peste contracte. În poveste apare şi un presupus amant al Cristinei Uzunov.

Bucureşti, cartierul Dămăroaia, strada Neatârnării, nr. 23. Aici, în curtea unei vile, zace maşina care l-a accidentat mortal, în urmă cu 11 zile, pe Adrian Truşcă, un tânăr de 26 de ani. Acesta a avut nenorocul să-i iasă în cale, pe Şos. Pipera-Tunari, Cristinei Uzunov, aflată la volanul unui Hummer poleit cu aur.

«Miliardara va plăti că mi-a omorât băiatul»

Deşi este soţie de miliardar, maşina nu-i aparţine femeii. Bolidul american este înregistrat pe firma „Soluţii Urbane", abonată la contracte bănoase cu statul.

Mai exact, cu Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement (ALPAB), condusă de Radu Popa. Gurile rele spun că acesta ar fi primit „spre folosinţă" un Hummer tocmai de la firma "Soluţii Urbane".

Coincidenţă sau nu, anul trecut presa a relatat despre o presupusă idilă între şeful ALPAB şi miliardara Uzunov. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi ieşind împreună dintr-un imobil.

Aşa s-ar putea explica cum a ajuns Hummer-ul firmei pe mâna Cristinei Uzunov. În ciuda fotografiilor cu cei doi şi a faptului că au fost văzuţi de mai multe ori împreună în diferite locaţii, printre care şi restaurantul El Capitan din Snagov, Radu Popa neagă orice legătură cu nevasta miliardarului.

„Nu am cunoscut-o niciodată pe această doamnă. Sunt un om însurat şi nu am amante. Singura maşină pe care o conduc este o Dacia Duster de serviciu. Am condus un Hummer negru anul trecut la comandamentul de iarnă. Era al unei firmei de pază," s-a disculpat Popa.

Contract de 700.000 de euro cu directorul Radu Popa

Ultimul mare contract încheiat de directorul ALPAB, Radu Popa, cu societatea Soluţii Urbane este cel în valoare de 700.000 de euro, care a presupus instalarea celor 20 de ceasuri suflate cu aur în mai multe zone din Bucureşti.

Cristina Uzunov vorbeşte în premieră despre accident: «Regret ce s-a întâmplat, dar nu sunt vinovată»

Cristina Uzunov, soţia miliardarului Eduard Uzunov, a vorbit în exclusivitate cu ziarul Click!, după ce a spulberat cu Hammer-ul un motociclist pe Şoseaua Pipera- Tunari. «Regret absolut totul, dar nu eu sunt vinovată de producerea accidentului», spune milionara.

simeon stalpnicul png

Hăituită şi înjurată de familia şi prietenii motociclistului ucis, după ce presa a făcut public accidentul în care a fost implicată, milionara Cristina Uzunov a vorbit pentru prima dată după teribilul accident. Femeia a dorit astfel să răspundă celor care s-au bucurat de nenorocirea care s-a abătut asupra ei.

«Nu sunt veselă că s-a întâmplat o aşa tragedie. În acel moment fatidic mă încadrasem să fac stânga, semnalizasem şi aşteptam să treacă maşinile să pot intra pe o străduţă. Nici nu băusem, aşa cum spun unii, nici nu vorbeam la telefon. Mărturie îmi este desfăşurătorul telefonului. Repet, în acea clipă nefericită stăteam pe loc. Nu vreau ca cineva să creadă că mă dezvinovăţesc, spun doar cum s-au întâmplat lucrurile, pentru că am citit numai răutăţi în ultimele zile. De atunci sunt şocată, abia dacă mai ies din casă să-mi iau fetele de la şcoală. Îmi pare nespus de rău, din păcate suntem oameni şi nu putem da timpul înapoi», ne-a mărturisit Cristina Uzunov.

cub andreea antonescu png
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub puya tudor chirilă png
trenul regal jpg
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg