«Am prevestit moartea Mădălinei»

simeon stalpnicul png

Cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete“, care va apărea luni 13 septembrie, cu ziarul „Click!“, la preţul de 6,99 de lei, cuprinde mărturii şocante ale Laurei Manole, verişoara Mădălinei.

Pe Laura, verişoara Mădălinei Manole, am găsit-o la Valea Călugărească. La mai bine de o lună de la dispariţia artistei, tânăra de 26 de ani era încă bântuită de semnul care i-a prevestit moartea Mădălinei.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

„Un lucru foarte ciudat mi s-a întâmplat în ziua de 13 iulie, eram la serviciu şi toată ziua mi s-a zbătut ochiul stâng. Groaznic. Când mi s-a mai zbătut ochiul stâng aşa, a murit tata. La un moment dat în ziua aceea, n-am mai putut. Mama mi-a zis să mă închin şi să spun nu-ştiu-ce vorbă. La un moment dat, am izbucnit «Nu mai pot, mi se zbate ochiul stâng de-mi vine să-l scot!». Şi i-am spus colegului. A doua zi de dimineaţă, îmi dă colegul mesaj despre moartea ei. Mesajul a fost dat în timp ce venea mama la mine în cameră să-mi spună. Poate fi o coincidenţă, dar eu nu pot să-mi revin", mărturiseşte Laura Manole în cartea „Mădălina, viaţa şi moartea unei vedete".

Citeşte şi:

Mădălina Manole: «Puiucul meu, ai grijă de tot. Nu uita de banii în cont euro»

Soţul Mădălinei Manole, acuzat că şi-a bruscat soacra: «Mi-a sucit mâna»

VIDEO Cunoscuţii o vedeau pe Mădălina Manole ca pe o fată plină de viaţă şi nu cred în ipoteza sinuciderii

Laura vorbeşte despre relaţia pe care o avea cu artista, pe care o descrie a fi fost de o modestie şi o generozitate nemaiîntâlnite.

„Mădălina îmi dădea mereu sfaturi. Când eram mică îmi spunea: «Ai grijă ce faci! Oriunde te duci să spui adevărul». Îmi spunea să am întotdeauna grijă de ai mei. Tata a fost bolnav, iar Magda îmi zicea: «Orice faci să nu-i superi pe ai tăi. Indiferent ce prostie faci, nu le spune lor. Du-te la tata, vorbeşte cu Marian, dar nu-i supăra pe ei!»". Tânăra a povestit şi despre planurile pe care artista le avea pentru serbarea zilei de naştere.

„A zis că îşi face ziua în familie, că vrea să fie cu familiile. Asta ştiu de la unchiu' (n.r. tatăl Mădălinei)".

Mai citeşte:

Soţul Mădălinei: «Prezenţa bunicilor nu i-ar face bine copilului»

Petru Mircea: «Nu am lovit-o niciodată pe Mădălina»

«Am găsit-o pe Mădălina cu ochiul vânăt»

Mădălina a făcut un avort când era cu Şerban Georgescu

Părinţii Mădalinei Manole fac dezvăluiri incendiare!

«Testamentul» Mădălinei- «Vinde tot, dar să rămână bani pentru pui mic»

Noi fragmente din scrisoarea zguduitoare, în care Mădălina Manole şi-a aşternut ultimele gânduri, au fost date publicităţii, ieri, de soţul artistei, Petru Mircea. Cântăreaţa, probabil ştiind că după moartea sa se vor isca discuţii în familie, i-a dat soţului indicaţii precise despre casă, maşini, terenuri şi bani: „Puiucul meu, ai grijă de tot, atât cât poţi. Nu uita de banii de la banca..., în cont euro. Vinde tot ce se poate. Vinde casă, maşini, terenuri, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela".

Citeşte şi:

«Testamentul» Mădălinei Manole: «Puiul mic să rămână la socri, la Botoşani»Soţul Mădălinei: «Prezenţa bunicilor nu i-ar face bine copilului»

Petru Mircea: Mădălina Manole a lăsat o scrisoare de adio!

Tot ieri, au fost citite, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV, câteva rânduri din jurnalul pe care Mădălina îl ţinea din anul 2002. Din acestea reiese că artista obişnuia să consulte parapsihologi. Pe o filă din jurnal, datată din anul 2002, sunt scrise următoarele: „Casa Căsătoriei: nu se leagă nimic, mi s-au legat cununiile... momente de labilitate, lipsă de discernământ, instabilitate, blestem".

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
image png
6 front spital jpg
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
cub cheating wife png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg