"Am primit 1.000 de lei de ziua mea"


    Stela Gondi a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIAFotografii: Click!
Stela Gondi a câştigat 1.000 de lei la Click!MANIAFotografii: Click!

Click!MANIA face fericiţi o mulţime de cititori. Stela Gondi, 75 de ani, este unul dintre ei. Femeia cumpără ziarul preferat în fiecare zi, iar recent a avut norocul să câştige cu Click! 1.000 de lei.

“Mă bucur enorm. Am luat lozul norocos chiar de ziua mea, aşa că premiul îl consider cadou. Nu m-am gândit ce voi face cu banii, dar cu siguranţă că îmi voi cumpăra ceva pentru sufletul meu. De obicei nu sunt norocoasă, dar de data asta se pare că am spart ghinionul”, ne-a spus femeia, care a cumpărat ziarul de la un chioşc de pe Calea Griviţei, din sectorul 1 al Capitalei. Stela este o cititoare fidelă şi spune că lecturează pagină cu pagină cu acelaşi interes. Bucureşteanul Nicolae Mărginean nu e pasionat de cafea, dar are în familie un consumator înrăit. Soţia lui va fi mai mult decât bucuroasă să-şi prepare băutura nelipsită dimineaţa, căci domnul Mărginean s-a ales cu un set Delimano cu râşniţă şi ibric de la Click!MANIA. “Cumpăr ziarul zilnic, dar nu am deschis până acum nici un loz. Nu m-au interesat concursurile. La prima mea participare m-am ales cu un premiu la acest concurs. E un sentiment plăcut”, ne-a spus bucureşteanul. Felicitări pentru câştig şi vă mai aşteptăm pe la noi! Intră şi tu în familia milionarilor Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci e să cumperi zilnic Click! şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Succes tuturor!

Lozul norocos i-a adus lui Nicolae Mărginean un set cu ibric de cafea şi râşniţă
Lozul norocos i-a adus lui Nicolae Mărginean un set cu ibric de cafea şi râşniţă

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Şi azi ai dublă şansă de câştig

Şi azi ai dublă şansă de câştig la cel mai tare concurs al toamnei. Asta pentru că pe ziar vei găsi nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Acestea îţi pot aduce o super - maşină Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), electrocasnice, telefoane şi multe alte surprize.

cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
FotoJet (2) jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg