Amalia lui Fabbiani, goală în direct! - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Toate-i merg pe dos lui Fabbiani. Atacantul s-a despărţit de soţia sa, Victoria Vanucci, e criticat în permanenţă de cea cu care are o fată, Amalia Granata, nu-şi găseşte echipă şi are şi probleme cu regimul alimentar pe care-l ţine pentru a slăbi 10 kilograme.

Colac peste pupăză, bomba-sexy Amalia Granata s-a dat în spectacol la o televiziune argentiniană.

În timpul unei emisiuni în care a vorbit, printre altele, despre relaţia ei cu fostul atacant de la CFR Cluj, fotomodelul n-a refuzat provocarea moderatorului care i-a cerut să se dezbrace.

   Citeşte şi:       Amalia Granata a declarat că este dependentă de sex       Soţia lui Fabbiani, cea mai sexy jucătoare de tenis din istorie!        Fabbiani n-are bani să vină în România!       Gigi îl vrea pe Fabbiani în Ghencea       Fabbiani, părăsit de soţie!

S-a ridicat tacticoasă de pe canapea, şi-a dat jos rochiţa scurtă, rămânând doar în chiloţi. Asta spre uimirea celor din platou, care nu o credeau în stare că va renunţa la haine cu o asemenea nonşalanţă, în direct. Imediat după momentul de striptease, Granata a povestit că este în continuare în război cu Fabbiani, pentru că acesta nu vrea să-i plătească pensie alimentară pentru micuţa Uma.

"Tribunalul a stabilit că trebuie să-mi dea 2.000 de dolari pe luna dar el nu vrea să-mi plătească decât jumătate, că spune că nu are bani, mai ales acum că nu are echipă", a povestit aceasta.

Fotbalistul are acum probleme şi cu un jurnalist, pe care a fost la un pas să-l bată, pentru că şi-a permis să-l întrebe de fosta sa soţie, Victoria Vanucci.

simeon stalpnicul png

"Gurile rele" susţin că nervii argentinianului vin de la regimul alimentar drastic pe care-l ţine în încercarea de a slăbi 10 kg până în vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net