Amanta lui Copos, cu prietena la doctor

image
Galerie amanta

Amanta lui Copos a "├«nflorit" de c├ónd e gravid─â. Fosta secretar─â, ├«ns─ârcinat─â ├«n cinci luni cu un bebe despre care toat─â lumea ┼čtie c─â e al patronului de la Rapid, ├«┼či vede lini┼čtit─â de via┼ú─â ┼či de s─ân─âtate. Click! a surprins-o, luni, pe Elena Stoica, intr├ónd ├«ntr-o policlinic─â din Bucure┼čti pentru un control.

Cite┼čte ┼či:

Mitic─â Dragomir: ┬źCopos este viril tare!┬╗

Copos ┼či-a anun┼úat personal nevasta c─â face copil cu amanta

Are grij─â s─â-┼či ascund─â burtica ├«n haine largi, dar e cochet─â, z├ómbitoare ┼či umbl─â cu prietenele prin magazine de fi┼úe. Peste numai patru luni, Elena Stoica (31 de ani) ├«l va face t─âtic pe milionarul George Copos.

Cea care i-a făcut această bucurie la 57 de ani este nimeni alta decât fosta secretară cu care patronul Rapidului are o relaţie extraconjugală de aproape patru ani, susţin apropiaţii celor doi.

Nici unul dintre ei nu recunoa┼čte, dar povestea e pe buzele tuturor. Viitoarea m─âmic─â ├«ncearc─â acum s─â fie c├ót se poate de discret─â. Fotoreporterii Click! au surprins-o, duminic─â sear─â ┼či luni dup─â-amiaz─â, la cump─âr─âturi cu prietenele ┼či apoi la o vizit─â ├«n policlinica Vitan din Capital─â.

├Än schimb, a doua zi, c├ónd a fost cu dou─â prietene la Mall B─âneasa, amanta lui Copos a ales un parpalac larg, p├ón─â aproape de genunchi, cu care ├«┼či acoperea mereu burtica.

Elena  ┼či prietena ei au intrat ├«mpreun─â ├«n clinic─â. Iubita lui Copos a avut grij─â s─â-┼či ia cu eac├óteva acte medicale

simeon stalpnicul png

├Än jurul orei 16, t├ón─âra a ajuns la policlinica Vitan. ┼×i-a scos din geant─â ni┼čte analize ┼či a intrat ├«n unitatea medical─â, z├ómbitoare, ├«mpreun─â cu una din prietenele ei. Au ie┼čit dup─â aproape o or─â ┼či au mers direct acas─â.

Vezi aici mai multe imagini

simeon stalpnicul png
Galerie amanta

┼×i George Copos, ┼či Elena Stoica au negat vehement c─â ar avea o rela┼úie. ├Än februarie 2009, ├«ns─â, fotoreporterii Click! l-au surprins pe patronul Rapidului ie┼čind de la amanta sa.

Domni┼čoara, Elena Stoica, acum marke┬şting manager, era secretar─â angajat─â la Copos ┼či avea ├«nc─â de atunci un standard ridicat de trai: apartament de lux ┼či o limuzin─â BMW.

So┼úia lui Copos, despre sarcina amantei: ┬ź├Äntreba┼úi persoanele implicate┬╗

George Copos va avea un copil cu amanta

Amanta îi face un copil lui George Copos

Surse din anturajul miliardarului spun c─â ┼či so┼úia acestuia, Cristiana Copos, ┼čtie de ani de zile de aceast─â poveste. Ba mai mult, chiar so┼úul a anun┼úat-o personal c─â va avea un copil cu amanta.

Oficial, finan┼úatorul Rapidului nici nu vrea s─â aud─â de al┼úi mo┼čtenitori ├«n afara Alexandrei, fiica pe care o are cu Cristiana.

"Toate acestea sunt numai minciuni. Nici nu are rost să comentez asemenea lucruri. Am peste 2.500 de angajaţi la firmele mele, cum ar fi acum să credeţi orice minciună pe care o spune fiecare?", declara George Copos pentru Click! la începutul acestei luni.

Elena ├«┼či ascunde burtica

Fotoreporterii Click! au surprins-o ┼či duminic─â seara, pe amanta lui Copos, la plimbare prin ora┼č. Elena Stoica ┼či-a cl─âtit ochii prin magazinele de fi┼úe din Doroban┼úi. A ├«ncercat s─â-┼či acopere burtica nu foarte pronun┼úat─â cu o geant─â mare, dar ┼či cu o jachet─â mai l─ârgu┼ú─â.

C─âs─âtorit de 29 de ani

George Copos este căsătorit de 29 de ani cu Cristiana. Au împreună o fiică, pe Alexandra. Apropiaţii cuplului susţin că, din pricina amantei, relaţiile dintre ei sunt doar "de ochii lumii".

Se pare c─â cei doi ┼či-ar fi ├«mp─âr┼úit de ceva vreme averea. Cristiana a devenit ac┼úionar majoritar ├«n multe din afacerile lui George, a┼ča c─â ┼či-a c├ó┼čtigat independen┼úa financiar─â. George Copos are, conform Topului Forbes 2009, o avere estimat─â la 200 de milioane de euro.

anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png