Amendă mare pentru TVR din cauza «cântăreţei fără chiloţei»

Ultima actualizare:
Bijou GSP
Bijou GSP

CNA a decis, marţi, să amendeze postul TVR 1 cu 10.000 de lei, pentru că în emisiunea "Lozul cel mare" din 28 februarie au apărut imagini cu cântăreaţa Bijou care nu purta lenjerie intimă, membrii CNA considerând că într-unul dintre cadre se puteau vedea zonele intime ale acesteia.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea "Lozul cel mare", difuzată la TVR 1 pe 28 februarie, în direct, între orele 16.45 - 17.30.

În această emisiune sunt prezentate tragerile jocurilor de noroc ale Loteriei Române, programul respectiv cuprinzând şi momente artistice cu diferiţi cântăreţi.


    Bijou GSP
Bijou GSP

Astfel, în ediţia din 28 februarie, prezentatorii Silvia Stanciu şi Marius Rădmăneştean au invitat-o în platou pe cântăreaţa Bijou.

Cântăreaţa a purtat un dialog cu prezentatorii emisiunii, în care aceasta a dezvăluit faptul că poartă o ţinută (o rochie scurtă, foarte despicată pe ambele picioare) pe sub care nu poartă lenjerie intimă.

Citiţi şi: FOTO «Cântăreaţa fără chiloţei», o brunetă cuminte zi de zi. Bijou e de nerecunoscut când este îmbrăcată în ţinută de stradă

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg