Anamaria Ferentz nu-şi găseşte iubit în SUA: «Bărbaţii frumoşi sunt căsătoriţi între ei»

Ultima actualizare:

Pe lângă nivelul de trai net superior faţă de cel de la noi, cântăreaţa susţine că se simte mult mai apreciată în SUA, atât pe plan profesional, cât şi ca om.

"Acolo nu contează ce culoare ai în păr, la ochi, dacă esti mai înalt, mai gras. Orice om este respectat şi acest lucru se reflectă în calitatea vieţii", a spus ea, precizând că nu a renunţat la vocaţia de cântăreaţă, deşi în America este agent imobiliar.

Solista a ales să părăsească România deoarece nu se mai simţea împlinită pe niciun plan, iar financiar începuse să nu stea prea bine. "Eu frustrări am avut şi personal şi profesional. Acest lucru nu ţinea doar de sistemul de aici, ci şi de mine. Am simţit că munceam în gol", a spus Ferentz, explicând totuşi că nici acum nu şi-a găsit jumătatea, americanii având alte principii de viaţă, ce nu seamănă cu cele ale europenilor. "În America, majoritatea bărbaţilor frumoşi sunt căsătoriţi...între ei. Poartă verighete, se ţin de mână pe stradă şi se sărută", a povestit ea.

Solista a vorbit şi despre cariera muzicală pe care o are şi în care avansează "cu paşi mici, dar siguri".

"Eu cânt în continuare, colaborez cu compozitori, am cântat în cluburi. Sunt tot felul de cluburi, de jazz, de hip hop. Nu ştiam cum voi fi primită, dar a fst extraoordinar. Ei ştiu să te facă să te simţi bine. Am cântat melodiile mele în engleză", a mai spus solista la emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.

Întrebată dacă a auzit în State de Carmen Harra şi dacă într-adevăr clarvăzătoarea este acolo o celebritate, Anamaria a lăsat să se înţeleagă că aceasta este doar o anonimă. "Acolo este o vedetă la fel de mare ca şi mine", a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net