Anamaria Prodan sparge 15.000 $ la Las Vegas, de Revelion!

simeon stalpnicul png

Criza a lovit nemilos în acest an, însă vedetele nu renunţă la vacanţele scumpe. Nu puţini sunt cei care pleacă în străinătate de Sărbători, moft pentru care sunt în stare să plătească miliarde de lei vechi.

Ţara arde şi baba se piaptănă! Aceasta pare a fi deviza vedetelor de pe plaiurile mioritice. Deşi de-a lungul anului s-au văitat că au fost lovite crunt de criza financiară, ca toţi românii de altfel, vedetele nu renunţă nici în ruptul capului la vacanţele iarnă.

CITEŞTE ŞI

Anamaria Prodan a primit o haină de vizon de 4.000 €

Anamaria Prodan îşi distrează familia la Mall

Prodanca şi-a dus mama la Istanbul să-i ia haine

Anamaria Prodan: „Dacă un tip îl supără pe Mutu cu adevărat, stă pe viaţă în spital”

Astfel, majoritatea vor petrece Revelionul peste graniţă, destinaţii alese după buget. Dacă unii au preferat să meargă la prietenii stabiliţi în străinătate, pentru a nu da bani decât pe biletele de avion, alţii aruncă cu euro, la greu.

Anamaria Prodan va petrece noaptea dintre ani în Las Vegas, împreună cu numeroasa ei familie. Sexy-impresara va scoate din buzunar pentru acest sejur mai bine de 15.000 de dolari.

„În România va rămâne doar bona filipineză a copiilor, pentru a avea grijă de casă. Noi plecăm, cu căţel şi purcel la Las Vegas", a declarat vedeta pentru Click!

Oana şi Pepe, shopping în Beverly Hills

Ca în fiecare an, Oana Zăvoranu şi Pepe vor face Revelionul în America, la Beverly Hills. Năbădăiosul cuplu va sta în SUA mai bine de trei săptămâni, vreme în care vor profita la maximum pentru a-şi reînnoi garderoba. Cum Oana toacă banii pe bandă, ea speră să îi ajungă cei 20.000 de euro alocaţi.

simeon stalpnicul png

Claudiu Bogdan şi Cristina Coca, cu 4.000 de euro, în Austria

Carismaticii prezentatori ai matinalului de la OTV îşi vor petrece noaptea dintre ani în Austria, la ski, încălzindu-se, pe pârtie, cu un pahar de vin fiert. Claudiu şi Cristina şi-au cumpărat deja biletele de avion şi au rezervat camera de hotel: „Cei doi copii ai noştri, Andrei şi Selena, vor rămâne acasă, cu bona, sunt prea mici ca să îi luăm după noi", ne-a declarat Claudiu.

simeon stalpnicul png

Ţânţăreanu, răsfăţ în Thailanda

Cristian Ţânţăreanu iubeşte la nebunie Thailanda, aşa că nu putea rata ocazia de a o vizita din nou. Astfel, de Revelion, miliardarul va petrece o săptămână cu soţia în exotica ţară, moft pentru care va scoate din buzunar mai bine de 15.000 de euro. Dar, nu-i bai, căci "are balta peşte".

simeon stalpnicul png

Botezatu, distracţie de 10.000 de euro în Cambodgia

Designerul Cătălin Botezatu va profita de zilele libere de Sărbători pentru a decola spre Cambodgia. Nu va pleca singur, ci însoţit de câţiva prieteni din România. Şi-a alocat pentru distracţii în jur de 10.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Esca, la socri, în Franţa

Andreea Esca va petrece noaptea dintre ani în Franţa, la socri. Vedeta PRO TV va sta mai bine de o săptămână în străinătate, împreună cu cu soţul ei, Alexandre Eram şi cu cei doi copii ai lor, Alexia şi Aris.

simeon stalpnicul png

„O să stăm ceva mai mult acolo, pentru că, în acea perioadă, sora soţului meu trebuie să nască”, ne-a declarat vedeta. Cheltuieli? Doar biletele de avion şi ceva suveniruri: 3.000 de euro.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Shaun Pinner FOTO Profimedia jpg
Protest Mahsa Amini FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg