Anca Badiu e la dietă, dar se îndoapă cu prăjituri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anca Badiu se laudă că ţine dietă, dar nu se poate abţine de la dulciuri. Solista a fost surprinsă, joi după-amiază, de fotoreporterii Click! într-o cofetărie din zona Pieţa Victoriei.

Camuflată, vedeta spera să nu fie recunoscută. Înainte să intre în magazinul în care se comercializează tot felul de prăjituri, îngheţată şi produse de patiserie, Anca Badiu s-a asigurat că nu este urmărită.

Mai mult, ea a aruncat mai multe priviri în stânga şi în dreapta în incinta cofetăriei, parcă pentru a se asigura că nu o vede nimeni. Apoi, ea a cumpărat prăjituri şi, deşi a rămas să mănânce acolo, a muşcat dintr-o prăjitură imediat ce vânzătorul i-a înmânat produsele achiziţionate.

Cântăreaţa s-a îngrăşat după ce a făcut tratament cu antidepresive

simeon stalpnicul png

În urmă cu câteva zile, Anca Badiu a povestit pentru Click! care sunt motivele pentru care s-a îngrăşat: a făcut un tratament cu antidepresive. Anca a mai spus că ţine o dietă, dar că nu se poate abţine de la carbohidraţi, aşa că mănâncă orice până la ora 14.00, după care nu se mai atinge decât de fructe. Fotografiile surprinse în jurul orei 16.00 spun, însă, cu totul altceva!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net