Anca Rusu, mini-vacanță cu fetele în Barcelona - FOTO


    Foto Facebook
Foto Facebook

Anca Rusu este o împătimită a vacanțeor și a artei culinare. Vedeta a îmbinat zilele trecute utilul cu plăcutul și a decis să viziteze Barcelona alături de prietenele ei.

Vacanța cu fetele a ținut 6 zile, iar Anca s-a relaxat din plin. Știrista a mărturisit că din bagaj nu-i lipsește niciodată: un ghid al locului pe care-l vizitează, aparatul foto, ochelarii de soare.

vacanta
vacanta

"E o tradiţie ca în fiecare an să-şi facă loc în programul meu şi o mini-vacanţă petrecută cu fetele. Anul acesta am ales Barcelona, unul dintre cele mai frumoase oraşe pe care le-am vizitat vreodată. A fost un melanj între arta catalană, mâncarea absolut delicioasă, arhitectura lui Gaudi şi valurile Mediteranei. 6 zile nu au fost suficiente pentru a descoperi toate secretele oraşului binecuvântat de oameni prietenoşi şi bucătari iscusiţi. Am fost cucerită de paella cu fructe de mare savurată lângă un pahar de sangria şi am transformat fiecare masă de prânz într-o sărbătoare" a povestit prezentatoarea Antena1 pentru protvmagazin.ro.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg