Anda Adam: "Rockul mi se potrivește mai mult decât dance-ul"

image
Anda Adam

Am luat în calcul și varianta de a face la un moment dat o piesă rock, pentru că rock-ul mi se potrivește mai mult decât stilul dance, a declarat Anda Adam pentru Kiss FM cu ocazia Media Music Awards, eveniment prezentat la Sibiu de Kiss FM.

Anda Adam a sosit la festivitatea de decernare a premiilor Media Music îmbrăcată într-o rochie Wanda's Dream. "O mare parte din hainele mele de schenă îi aparțin Wandei. Iubesc stilul ei, așa că ea este 'vinovată' de ținuta din această seară", a declarat cântăreața.

Artista a vorbit și despre noua piesă "Amo", lansată cu această ocazie: "Noul single este o piesă semnată Hahaha Production. M-am gândit că, dacă tot am cântat o piesă frumoasă - 'Selecta' - cu Alex Velea la un moment dat să readuc un pic din Selecta, dar într-o variantă 2012. Așa că în seara aceasta noul single Amo vă va aduce aminte un pic de "Selecta'".

Anda le-a mărturisit ascultatorilor Kiss FM că se gândește serios să lanseze și o piesă rock. "Chiar am voce de cântat rock și am piese rock pe care le cânt pentru că îmi place să le cânt. Am luat în calcul și varianta de a face la un moment dat o piesă rock, pentru că aș vrea ca lumea să mă vadă pe un total alt stil, la care nu s-ar aștepta. Chiar mi se potrivește rockul, mai mult decât dance-ul. Eu sunt un pic mai agresivă ca manieră de cântat, tocmai de aceea spun că piesele pop-rock mi se potrivesc foarte bine", a declarat Anda Adam.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
barbat arestat jpeg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta