Anda Adam, ți-ai cumpărat stradă?

image
Anda Adam a oprit pe trecerea de pietoni (FOTOGRAFII: MIHAI IONESCU)

Cea mai mare frustrare rutieră a românilor este reprezentată de locurile de parcare. Cu siguranţă fiecare dintre noi s-a enervat cel puţin o dată, atunci când a dat de o maşină parcată neregulamentar, care încurcă atât şoferii cât şi pietonii. Fotoreporterii Click! au surprins mai multe vedete certate cu legea.

Să începem cu BMW-urile şi să povestim cum Bianca Drăguşanu (31 de ani) l-a parcat pe al ei pe toată lăţimea trotuarului, chiar la uşa magazinului în care vroia să intre. Pe de altă parte, Anda Adam (33 de ani) s-a gândit să nu lase pietonii să traverseze, aşa că şi-a lăsat limuzina neagră pe trecerea de pietoni. Nici Andreea Marin (39 de ani) nu a făcut excepţie când şi-a parcat X5-ul la un colţ de intersecţie, tot pe o trecere de pietoni.

Andreea Marin a parcat la un colţ de intersecţie, pe o trecere de pietoni

simeon stalpnicul png

Se pare că prezentatoarea tv Iuliana Marciuc (47 de ani) nu a avut nimic cu pietonii, dar pe şoferi nu i-a iertat când a blocat circulaţia după ce şi-a parcat maşina de teren pe prima bandă. Simona Gherghe (37 de ani), de la „Acces Direct", şi bucătarul Nicolai Tand (40 de ani) au fost puţin mai cuminţi şi au parcat în alte locuri nepermise, anume în raza indicatorului „staţionarea interzisă", respectiv într-o staţie de taxi semnalizată.

Bianca Drăguşanu a parcat pe trotuar

simeon stalpnicul png

Conform noului Cod Rutier, amenzile sunt destul de mari pentru astfel de gafe, iar poliţia nu face excepţie din a le aplica oricui, chiar şi vedetelor.

Simona Gherghe a parcat unde staţionarea este interzisă

simeon stalpnicul png

„Potrivit art. 142 din Regulamentul OUG 95/2002, staţionarea neregulamentară, fie că e pe trecerea de pietoni, pe trotuar sau în dreptul semnului «Staţionarea interzisă», se pedepseşte cu 4-5 puncte amendă, adică între 340 şi 425 de lei. În plus, şoferul contravenient primeşte 3 puncte de penalizare. Cine parchează pe trotuar este obligat să lase un spaţiu de un metru pentru pietoni", au declarat, pentru Click!, surse din cadrul Poliţiei Rutiere. Tot ei ne-au spus că un raport al Comisiei Europene arată că românii sunt în topul celor mai proşti conducători auto. Singurii care ne întrec sunt grecii, bulgarii şi polonezii.

Iuliana Marciuc a blocat circulaţia după ce a parcat pe prima bandă

simeon stalpnicul png

Nicolai Tand a parcat într-o staţie de taxi semnalizată cu indicator

simeon stalpnicul png

EXCLUSIV Anda Adam: Mă iubesc, aşa că-mi lucrez mult fesierii

FOTO Fostul iubit al Andei Adam: «Anda îl iubeşte foarte mult pe Victor»

Ce spune Anda Adam despre schimbul de mesaje cu Victor

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
Maxim
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg