Andra şi Cătălin Măruţă s-au distrat la concertul lui Bon Jovi: «S-a zguduit oraşul» - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Peste 50.000 de oameni au participat duminică seara la concertul Bon Jovi din Piaţa Constituţiei, din Bucureşti. Printre vedetele autohtone care s-au bucurat de muzica trupei Bon Jovi se numără şi familia Măruţă.

Andra a postat pe contul ei de Facebook două fotografii din timpul spectacolului. Cântăreaţa a fost impresionată de performanţa băeieţilor de la Bon Jovi.

simeon stalpnicul png

FOTO: Facebook

«Concertul Bon Jovi a fost senzaţional! Atmosfera a fost extraordinară, probabil au fost peste 50.000 de oameni in Piaţa Constituţiei. Cred că s-a zguduit oraşul când am cântat toţi împreună refrenul de la "Always" sau de la "Bed of Roses!"!», a scris Andra pe contul ei.

La concert, au mai fost prezenţi şi: Oana Sârbu, Robert Turcescu, Andreea Raicu, Călin Goia, precum şi Paur, solistul trupei Antract.

Vezi aici mai multe imagini de la concert

Concertul de la Bucureşti al al trupei Bon Jovi face parte din turneul “The Circle”, demarat în februarie 2010. Acest turneu a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010.

Scena, cu un design creat special pentru turneul “The Circle” are 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă va exista un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri înscris în arcul scenei.

Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 waţi iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizează generatoare care consumă peste 1800 litri de motorină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net