Andra: «Tata este cel mai bun prieten al meu!»


    Andra
Andra

Andra este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o famillie frumoasă şi o carieră de succes. Artista spune că fără sprijinul familiei ei foarte suportivă nu ar fi ajuns aşa departe. 

Vedeta este mândră de familia ei numeroasă şi de fraţii ei şi spune că familia este cel mai sensibil punct al el. "Nu prins vremuri foarte bune, nu am fost crescută în puf, dar chiar dacă am avut puţin noi am fost fericiţi cu ce avea. Am trei fraţi şi îmi place la nebunie acest lucru. Mama ne-a învăţat să fim aproape unul de celălalt", a zis Andra la Poveştiri Adevărate.

andra parinti
andra parinti

Tatăl ei a impresariat-o încă de la început iar relaţia celor doi a evoluat foarte mult în ultimii 10 ani, că atâţia au trecut de când Andra s-a lansat în muzică. "Nu am făcut conpromisuri să ajung sus. Totul a venit de la sine. Tata a învăţat totul din drum. A vrut să mă ajute ca să nu mă tragă nimeni în piept. A vrut să îmi fie bine şi a reuşit.

Avem o relaţie foarte specială. Nu prea îmi place să vorbesc de el, dar el ştie că îl iubesc. Am avut în timp dispute, dar în final suntem cei mai buni prieteni. Dar de fiecare dată când ne certăm, ne împăcăm după cinci minunte", a adăugat ea.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
FotoJet jpg
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
cub mircea baniciu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
crestere-economica
image
image
image
image
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg