Andreas Ottl ar veni la Dinamo

Ultima actualizare:

Dinamoviştii sunt dispuşi să-i achite între 100.000 şi 150.000 de euro din salariu, până în vară, astfel că rămâne că Bayern Munchen să accepte oferta.

Fotbalistul doreşte că primească o mare parte din bani înainte, pentru a nu avea probleme ulterior. El a cerut şi bonusuri pentru meciurile în care joacă şi echipa câştigă şi pentru fiecare gol pe care l-ar marca.

Antrenorul Ioan Andone a confirmat interesul pentru Ottl: "Am o listă mai mare cu jucători care sunt interesanţi pentru Dinamo, o s-o studiem cu atenţie. Şi fotbalistul german este pe ea. Ar fi o lovitură nu doar pentru noi, ci pentru tot fotbalul românesc. Cine nu-l ştie pe Ottl?! E crescut de Bayern, este o garanţie că e fotbalist adevărat", a spus tehnicianul pentru Sport.ro.

Andreas Ottl (25 de ani) a jucat 84 de meciuri în Bundesliga la echipa mare a lui Bayern, dar în returul ediţiei trecute de campionat a fost cedat, sub formă de împtrumut, la FC Nurnbeg, astfel că a ratat finala Ligii Campionilor pe care bavarezii au pierdut-o în faţa lui Inter Milano.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net