Andreas Ottl ar veni la Dinamo

Ultima actualizare:

Dinamoviştii sunt dispuşi să-i achite între 100.000 şi 150.000 de euro din salariu, până în vară, astfel că rămâne că Bayern Munchen să accepte oferta.

Fotbalistul doreşte că primească o mare parte din bani înainte, pentru a nu avea probleme ulterior. El a cerut şi bonusuri pentru meciurile în care joacă şi echipa câştigă şi pentru fiecare gol pe care l-ar marca.

Antrenorul Ioan Andone a confirmat interesul pentru Ottl: "Am o listă mai mare cu jucători care sunt interesanţi pentru Dinamo, o s-o studiem cu atenţie. Şi fotbalistul german este pe ea. Ar fi o lovitură nu doar pentru noi, ci pentru tot fotbalul românesc. Cine nu-l ştie pe Ottl?! E crescut de Bayern, este o garanţie că e fotbalist adevărat", a spus tehnicianul pentru Sport.ro.

Andreas Ottl (25 de ani) a jucat 84 de meciuri în Bundesliga la echipa mare a lui Bayern, dar în returul ediţiei trecute de campionat a fost cedat, sub formă de împtrumut, la FC Nurnbeg, astfel că a ratat finala Ligii Campionilor pe care bavarezii au pierdut-o în faţa lui Inter Milano.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net