Andreea Bălan, cucerită de CRBL: «Eşti foarte, foarte, foarte sexy»

image
CRBL

Telespectatorului îi şade bine cu distracţie, aşa cã Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi i-au invitat asearã pe români la un maraton muzical cum nu s-a mai vãzut. Mariah Carey, Joe Pesci, Shaggy, Elena Gheorghe, Gabriel Dorobanţu, Shania Twain, Sabrina şi Tiziano Ferro s-au prezentat pe scena „Te cunosc de undeva!", într-un recital de excepţie. Câştigãtorul serii a fost CRBL, care a încins atmosfera cu rolul lui Shaggy - Mr Bombastic.

CRBL a deschis maratonul muzical de asearã, cu interpretarea senzaţionalã a lui Shaggy. Costumul, machiajul şi coafura au semãnat pânã în cele mai mici detalii cu cele ale artistului internaţional. Atitudinea a fãcut însã totul, CRBL reuşind sã primeascã note mari atât din partea juriului, cât şi din partea colegilor sãi, astfel cã la sfârşitul serii a fost declarat marele câştigãtor al ediţiei.

Andreea Bãlan a fost foarte încântatã de prestaţia artistului: „Ai fost foarte, foarte, foarte sexy! Ai semãnat foarte mult cu Shaggy, ai avut şi atitudinea lui! Am început în forţã emisiunea!". La fel ca şi în sezonul trecut, CRBL şi-a pus amprenta asupra interpretãrii sale: a compus o strofã în românã, care a fãcut deliciul întregii sãli. „Eşti singurul cãruia îi acceptãm astfel de completãri, care se dovedesc a fi foarte bune!" a completat Ozana.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
Prințul Edward FOTO Profimedia
image
image
image
image
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna
vaccin pixabay
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash