Andreea Bălan: «Pot fi unică în industria muzicală din România»

Ultima actualizare:

Andreea Bălan se laudă cu realizările sale din acest an: a lansat două două videoclipuri „Crazy About You" şi „Like a Bunny" şi trei concepte noi de show - „Dancing Show", „Bunny Show" şi „Christmas Party".

Ea a explicat pentru ziarul Ring că a făcut şi trei remixuri ale hitului "Moşule, ce tânăr eşti" pentru a promova noul ei concept de show dedicat sărbătorilor de iarnă.

"Ca să promovez la TV acest show, „am scos de la naftalină" un mare hit al României şi l-am remixat în trei variante. Aşa cum i-am obişnuit pe fani de câţiva ani, dau un refresh show-ului o dată la câteva luni şi după „Lecţia de dans", „Dancing Show" şi „Bunny Show" am lansat „Andreea Bălan - Christmas Party", special conceput pentru Sărbătorile de Iarnă", a spus ea.

Artista a mărturisit că nu-şi doreşte nimic material de Crăciun, ci doar: "sănătate, să le pot duce pe toate".

"În 2011 am muncit şi am creat alături de echipa mea cele mai complexe show-uri din România. Datorită pieselor ritmate, a coregrafiilor dificile, a dansatorilor numeroşi şi talentaţi, a diversităţii costumelor, pot fi un artist unic în industria muzicală românească şi acest lucru m-a clasat în Top 3 cei mai vânduţi artişti pe concerte din acest an din România", a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net