Andreea Bănică nu e de acord cu protestatarii: «Sunt mulţi puturoşi în ţara asta»


    Andreea Bănică
Andreea Bănică

Protestele din ultimele zile din România au făcut-o pe Andreea Bănică să fie dezamăgită de propriul popor.

Cântăreaţa crede că mulţi români sunt pur şi simplu leneşi şi îşi doresc bani să facă nimic pentru a-i câştiga. Ea dă în acest sens un exemplu din propria experienţă.

Sunt foarte mulţi puturoşi în ţara asta! Îmi caut o menajeră de trei ani. Oamenii nu vor să muncească. Mor când îi văd cum stau la cafenele şi se uită în gol, apoi vor să moară capra vecinului", a declarat cântăreaţa.

Vedeta îi condamnă şi pe protestatarii care au vandalizat centrul Capitalei în încercarea de a se face mai bine auziţi. Fermă, Andreea crede că oamenii din această categorie ar trebui închişi în spitale pentru nebuni.

"Am ajuns de râsul lumii! Eu nu i-aş lăsa să facă aşa ceva. Cum să spargă magazine, să distrugă centrul? Nebunii trebuie închişi la ospiciu!", a mai spus ea.

Fire muncitoare, frumoasa solistă mărturiseşte că nu ar fi stat degeaba dacă în viaţă nu i s-ar fi ivit ocazia de a cânta. Decisă să facă bani şi din piatră seacă, Andreea şi-ar fi deschis o firmă de făcut curăţenie şi ar fi lucrat în acest domeniu. "Daca nu aş fi cântat, mi-aş fi făcut o firmă de curăţenie şi aş fi făcut menaj", a mai spus ea pentru Naţional.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg