Andreea Berecleanu şi-a scos noul iubit în lume

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aproape două luni. Atât a reuşit Andreea Berecleanu să-l ascundă pe noul iubit de ochii curioşilor. În acest weekend, cei doi au apărut pentru prima dată împreună, la nunta Alessandrei Stoicescu, colega de trust a Andreei. Cu această ocazie, Constantin Stan a fost prezentat oficial ca partenerul de viaţă al ştiristei, aşa cum Click! v-a anunţat încă din august!

Timp de 15 ani, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au fost un exemplu pentru cei din jurul lor. De la distanţă, ştirista de la Antena 1 şi purtătorul de cuvânt al Guvernului României păreau cuplul perfect. La sfârşitul lunii august, vestea divorţului celor doi a picat ca un trăsnet asupra cunoscuţilor.

simeon stalpnicul png

Se pare că cei doi s-au despărţit chiar din primăvara acestui an, iar în iunie Andreea şi-a strâns bagajele şi a părăsit locuinţa conjugală. Click! a dezvăluit în exclusivitate, la sfârşitul lunii august, că unul dintre motivele separării a fost medicul estetician Constantin Stan (58 de ani), cel cu care Andreea (38 de ani) avea o relaţie.

Chiar dacă au existat voci care nu au crezut în idila ştiristei cu domnul doctor, sâmbăta aceasta s-a convins toată lumea. Cei doi iubiţi au renunţat să se mai ascundă şi s-au afişat pentru prima dată în public, împreună.

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au acceptat invitaţia la nunta Alessandrei Stoicescu şi a lui Sergiu Mircea Constantinescu, care a avut loc la Palatul Snagov din apropierea Capitalei.

Cei doi au venit la eveniment ţinându-se de mână, iar Andreea a profitat de această ocazie pentru a-l prezenta oficial pe noul ei iubit în faţa prietenilor ei.Şi, dacă ar mai fi existat vreo urmă de îndoială pentru cineva, comportamentul lor din seara petrecerii a spulberat-o pentru totdeauna.

Toată noaptea, ştirista de la Antena 1 şi medicul estetician au stat lipiţi unul de celălalt, şi-au zâmbit cu subînţeles şi s-au privit aşa cum doar un cuplu de îndrăgostiţi aflaţi la începutul unei frumoase relaţii ar putea.

Cei doi nu s-au despărţit nici atunci când Andreea a mers să-şi retuşeze machiajul. Ca un adevărat gentleman, Constantin a ales să o însoţească şi să o aştepte în faţa toaletei.

Gestul lui a fost apreciat de ceilalţi invitaţi, care nu au putut să nu remarce cu câtă grijă şi atenţie se poartă acesta cu iubita lui.  Cei doi au cucerit definitiv audienţa, când s-au îndreptat spre ringul de dans. Pe ritmul muzicii, Andreea şi Constantin au dansat îmbrăţişaţi, sfidând privirile indiscrete care încercau să surprindă cât mai mult din gesturile celor doi.

simeon stalpnicul png

Sandra Stoicescu s-a căsătorit în weekend cu Sergiu Mircea Constantinescu

simeon stalpnicul png

Sandra Stoicescu (37 de ani) s-a căsătorit religios sâmbătă, la biserica Sf. Spiridon Nou, cu Sergiu Mircea Constantinescu (42 de ani). Petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Snagov, nașii cuplului fiind Gabriela Vrânceanu Firea și primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele. Sandra și soțul ei lucrează amândoi în trustul Intact, acolo unde s-au și cunoscut, Sergiu fiind de profesie IT-ist. Cei doi au făcut cununia civilă în luna iunie.

Andreea şi Andrei Zaharescu au fost un cuplu 15 ani

simeon stalpnicul png

Căsnicia Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu părea desprinsă din basme. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când lucrau împreună la PRO TV şi, după doi ani de relaţie s-au şi căsătorit. La doar trei ani de la nuntă, au devenit pentru prima dată părinţi, iar acum au împreună doi copii, Eva (12 ani) şi Petru (8 ani). Cu toate acestea, visul frumos s-a destrămat în această vară, când cei doi s-au despărţit, după 15 ani de mariaj. În urma despărţirii, se pare că Eva şi Petru ar fi rămas în grija mamei.

Click! v-a prezentat încă din 29 august detalii despre relaţia dintre Andreea Berecleanu şi medicul Constantin Stan

simeon stalpnicul png

FOTO Prima reacţie a Andreei Berecleanu după divorţ: «Viaţa e un circ. Nu e corect!»

EXCLUSIV Andreea Berecleanu are un nou iubit. Uite cu cine s-a cuplat prezentatoarea!

EXCLUSIV FOTO Ce vedete au mai trecut prin mâna noului iubit al Andreei Berecleanu

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 iunie sfantul mucenic luchilian png
Alexandru Ioan Cuza
Luna pamant astronaut spatiu FOTO Shutterstock jpg
politie jpg
masina, viteza freepik jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg