Andreea Esca a pozat pentru Mircea Radu

Ultima actualizare:

Nu ştim ce îl împlineşte mai mult televiziunea sau fotografia, dar este cert că Mircea Radu se bucură din plin de noua lui pasiune. Zilele acestea el a vizitat-o pe "ştirista de Pro Tv", Andreea Esca, pe care a fotografiat-o în propria casă.

"Dacă nu ar fi găsit-o pe Andreea Esca, sunt sigur că Adrian Sârbu şi-ar fi amânat începerea proiectului ProTV. Pentru că ea degajă forţa pe care ţi-o dă un chirurg când se aşează la capul patului şi te anunţă că operaţia e un fleac şi că săptămâna viitoare te externează.

E concisă şi îţi dă senzaţia că n-o poţi minţi (sau că poţi, dar o să te prindă). Vorbeşte nescăpându-te din ochi. Şi pentru că Andreea emană încredere, la fel ca un pilot care, după ce te anunţă că avionul va intra într-o zonă de mari turbulenţe, pune la difuzoare Edith Piaf - La Foule.Ar fi trebuit să facem sedinţa foto în parc, dar pentru că încă o mai durea piciorul, am ales împreună casa ei. Are în frigider un extraordinar suc de mere natural - eu nu am gustat din el, dar ea mi-a zis: 'Am în frigider un extraordinar suc de mere natural'. Mi-a făcut în schimb o cafea grozavă, dintr-o gură îţi dădeai seama cam cum e-n Columbia, nu trebuia să mai mergi până acolo. La plecare, în poarta casei, m-a rugat să îi plimb băiatul cu motocicleta - i-am spus că nu am două căşti, altfel aş fi făcut-o cu placere. Poate data viitoare", scrie Mircea Radu pe blogul său.

Citeşte şi:

Mircea Radu: "N-aş poza gol! Ceea ce am eu de arătat este în capul meu"

Mircea Radu: "Sunt de o bună bucată de vreme complet singur"

Mircea Radu: «M-au fascinat curvele din Olanda!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net