Andreea Esca, alături de Răzvan Munteanu, iubitul Deliei Matache, la inaugurarea unui magazin de fiţe - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După mai multe afaceri prospere, cluburi și restaurante pe care le deține în Centrul Vechi, viitorul soț al Deliei Matache, Răzvan Munteanu, s-a îndreptat catre un alt domeniu, cel de fashion.

Alături de tanara fashion stilista Crisa Kyra, Răzvan a deschis și inaugurat ieri pe Lipscani un ofertant magazin de fashion, unde se pot gasi cele mai frumoase colecții ale unor branduri de lux cunoscute, precum Dolce&Gabbana, Versace, Roberto Cavalli, Galliano, GFFerre, CNC, Moschino şi multe alte nume care fac senzaţie în modă. Boutique by Crisa Kyra promoveaza designul de calitate și ideea de originalitate a produsului.

Deschis deja de două luni de zile în Centrul Vechi, pragul magazinului a fost trecut de numeroase vedete care și-au ales ținute pentru diverse ocazii, evenimente mondene și emisiuni. Delia Matache a devenit deja clienta fidelă a boutiqului de fițe. Cântăreața a fost prezentă la inaugurarea oficială a magazinului, de unde nu a putut pleca fără câteva piese de rezistență pe care le va îmbrăca cu siguranță și la filmarile emisiunii X Factor, din juriul careia face parte, alături de Dan Bittman și Cheloo.

simeon stalpnicul png

Alături de Răyvan și Crisa, la eveniment au venit nume mari din lumea showbiy/ului. Andreea Esca, Iulia Albu si Carmen Bruma, care au studiat cu atentie hainele de fite din magazin, au fost încântate de produsele expuse.

simeon stalpnicul png

De asemenea, Sorin Marcus, fosta atleta Monica Iagar, tanara cantareata Francesca Lucarelli, cunoscuta ca Selena Gomez de Romania, dar si designerul Dorin Negrau au venit la eveniment. Din aceasta toamna, magazinul se va "imbogati" cu noi colectii vestimentare, printre care si cele ale tinerilor designeri britanici.

Crisa Kyra a lansat colectia de tricouri cu broderii si influente mexicane

Partenera de afaceri a lui Razvan Munteanu, fashion stilista Crisa Kyra, si-a prezentat ieri la deschiderea oficiala a magazinului o mini-colectie de tricouri din dantela si matase cu broderii florale aplicate pe ie moderna, cu influente mexicane, debutand astfel in moda! Crisa Kyra are studii de specialitate in moda, ca fashion stilist si fashion journalist.

Dupa ce a absolvit o facultate in afaceri internationale in Anglia, aceasta a urmat cursurile postuniversitare de fashion la Londra la prestigiosul Colegiu de Arta si Design Central Saint Martins, acolo unde au studiat si celebrii Alexander McQueen, Stella McCartney, Jimmy Choo, John Galliano, Viviene Westwood si multi alti designeri celebrii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net