Andreea Esca are 40 de ani, dar arată excepţional. Află-i secretul!


    Andreea Esca: FOTO Facebook
Andreea Esca: FOTO Facebook

Cea mai longevivă prezentatoare a ştirilor de la un post de televiziune românesc se numără printre puţinele femei care la 40 de ani se află într-o stare fizică extraordinară.

În timp ce alte doamne şi domnişoare nu ştiu ce operaţii să-şi mai facă pentru a avea un corp perfect, Andreea Esca se întreţine cu o cremă pentru ochi şi masaje anticelulitice.

«Nu fac tratamente speciale pentru piele, însă de la 20 de ani folosesc o cremă contur pentru ochi, pentru că eu râd foarte mult şi acolo se fac ridurile cel mai uşor. Aşa este când stai mereu cu gura până la urechi. Ca şi întreţinere, aplic o cremă hidratantă dimineaţa şi seara şi asta-i tot. Nu prea ajung la salon, recunosc. Am fost însă de vreun an încoace, pentru corp.

Am făcut tratamente anticelulitice, de fermitate, însă pentru faţă, niciodată. În schimb, acasă mai apelez la tratamente naturiste, preferatul meu fiind masca pentru păr cu ulei de măsline, vitamina A şi gălbenuş de ou. În rest, folosesc produse naturale pentru păr», a declarat Andreea Esca pentru Puterea.ro

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (11) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg