Andreea Esca, despre căsnicia cu Alexandre Eram: «Rutina se poate transforma într-un lucru pozitiv»

Ultima actualizare:

    Andreea Esca
Andreea Esca

Andreea Esca a povestit pentru emisiunea D-Paparazzi, care va fi difuzată duminică, despre relaţia pe care o are cu soţul ei, Alexandre Eram.

Întrebată fiind care este secretul căsniciei lor, vedeta a afirmat că nu există niciunul. "Cred că nu este un secret, e pur şi simplu o loterie la care am tras câştigător. Am avut norocul să întâlnesc un om cu care m-am potrivit foarte bine şi atunci lucrurile au mers de la sine".

Ca în orice, în cuplu certurile sunt inevitabile, dar cei doi soţi reuşesc să păstreze vie flacăra iubirii lor.

"Nu prea ne-am certat pentru că Alex nu este genul de persoana căreia să-i placă să se certe. De obicei ne spunem ce avem de spus, după care ne împăcăm imediat, adică nu suntem ranchiunoşi", a declarat Andreea Esca.

În plus, nici rutina nu este o problemă în cuplul Andreea Esca - Alexandre Eram.

"Rutina se poate transforma într-o prietenie şi într-un lucru pozitiv dacă ştii cum să o foloseşti. Nu întotdeauna nişte ani acumulaţi înseamnă rutină, pot însemna o foarte multă valoare, eu aşa gândesc. Cred că fiecare an trebuie să-l percepi ca pe un an de experienţă în plus, nu ca pe ceva care să te obosească", a mărturisit Andreea Esca.

Cum reuseşte să-şi surprindă soţul, dar şi ce cadouri primeşte de la acesta, aflaţi duminica, 20 mai, într-o ediţie specială "D Paparazzi" prezentată de Adelina Pestriţu, de la ora 19.45, la Kanal D.

image
image
image
image
image
image
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg
index webp
bujor roz de munte jpeg