Andreea Esca, uimită de ţinuta Geaninei Varga - FOTO


    Geanina Varga
Geanina Varga

Geanina Varga, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, considerată una dintre cele mai sexy vedete feminine din România, a atras aseară privirile celor câteva sute de invitaţi ai petrecerii aniversare InStyle.

Frumoasa brunetă şi-a făcut apariţia într-o salopetă albastră, din mătase naturală, realizată de Mirela Stelea. Designerul a respectat tema petrecerii, ca invitaţii să aleagă haine colorate într-un cadru de vară, şi i-a recomandat, din linia ei vestimentară Loose, un model de salopetă pe care l-a prezentat la Dubai Fashion Week.

"Am ales împreună un model perfect pentru serile călduroase de vară, turqouise în degrade, care i-a venit de minune. Geanina are un corp perfect şi orice ţinută i se potriveşte", declară Mirela Stelea.

Designerul Mirela Stelea

simeon stalpnicul png

Deşi nu a putut sta mult la eveniment, trebuind să se întoarcă la studiourile Antena 1, Geanina a fost încântată să primească multe complimente de la vedetele invitate la petrecere. Unul dintre cele mai de preţ a venit chiar de la Andreea Esca, o cunoscătoare a bunului gust vestimentar, care a catalogat-o drept "superbă".

Salopeta purtată de Geanina Ilieş, ex Varga,  face parte din colecţia Loose by Mirela Stelea şi a fost pentru prima dată prezentată în cadrul renumitului festival de modă Dubai Fashion Week.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
cub ioana ilie nastase png
FOTO Valer Kovacs
shutterstock carbune
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg