Andreea Ibacka dezgustată de mâncare din SUA: «Am avut fantezii cu cea de-acasă»
"Junk-food în diverse forme, toate sunt prăjite sau fierte în ulei, mare parte din ele sunt semi-preparate, carne fadă şi legume umflate artificial", a scris Andreea pe blogul personal.
Soții Ibacka au încercat meniuri de la hotel, pizzerii, restaurante cu specific internaţional, lanţuri de fast-food însă nimic pe placul lor. În ultimă fază au încercat și localurile bio/organice. Mâncarea era mai bună, însă prețurile piperate: "Localuri bio am întâlnit numai în Beverly Hills, unde oamenii sunt... relaxați financiar. Ca să vă faceți o idee, o salată organică costă 37 de dolari americani. Mda, poftă bună!"
După aventura culinară Andreea a conchis: "cât timp eram acolo, am avut fantezii cu mâncarea de-acasă. De o sarma, de-o ciorbă, de un pui cu lămâie, de-o salată de roşii cu brânză, de... orice care să aibă gust şi să nu plutească în ulei. în weekend sigur punem de o găteală!".