Andreea Ibacka este foc şi pară pe bărbaţi! Află ce mesaj le transmite!


    Andreea Ibacka
Andreea Ibacka

Soţia lui Cabral a scris pe blogul ei personal un mesaj deloc măgulitor la adresa bărbaţilor.

Andreea Ibacka vorbeşte pe blogul său despre ideile preconcepute pe care bărbaţii le au despre partenerele lor de viaţă.

"Suntem cicălitoare. O idee preconcepută. Ca multe altele pe care le au bărbații despre femei. Cică repetăm același lucru de 10 ori. Repetăm de drag - care va să zică - nu fiindcă n-au ei, masculii, capacitatea să înțeleagă și să rețină mesajul din prima.

De parcă noi, ființe raționale, dacă am vorbi doar de dragul de a ne face auzite, nu ne-am alege un partener de discuție cu aceleași capacități de ascultare că și noi. În speță, o altă femeie. Nu, ne-am încăpățâna să vorbim la pereți...

Și ne-am pune, doar așa, ambiția să le distrugem lor Universul. Celor care cred că vasele din chiuvetă dispar ca prin minune,  șosetele murdare sar singure în coșul de rufe și aprovizionarea cu de-ale gurii se face lunar, atunci când își fac ei timp să ne însoțească la piață.

Deci, da, dragilor, suntem cicălitoare. Însă doar într-un sistem de referință eronat. Unul care visează fotbal, bere cu băieții, femei dezbrăcate și fel de fel de utilaje cu tracțiune față și propulsie spate.Și mai suntem şi polițiste, pe deasupra. Evident. Să vezi situație! Așa s-ar traduce - în limbaj bărbătesc - atenția la detalii, deducțiile logice și instinctul feminin. Calități pentru care ne-au apreciat de cum ne-au întâlnit, cum era și firesc. Dar, în același timp, calități cu potențial sporit de risc. În rest, avem probleme cu orientarea, vorbim limbă femeilor, conducem tare prost și ne place shopping-ul la mall. Alte idei preconcepute?", este mesajul transmis de frumoasa blondă.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
foto1 bugetarib jpg
simona gherghe jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg