Andreea Ibacka : «Vrem un bebe. O să facem unul curând»

24 ianuarie 2013
simeon stalpnicul png

Andreea Ibacka are răspuns pentru orice întrebare. Îi place să vorbească deschis despre orice - şi despre carieră, şi despre relaţia cu soţul ei, Cabral. Actriţa, al cărei rol de debut va fi reluat de postul tv ACASĂ, în telenovela “Inimă de ţigan”, mărturiseşte că are în planuri un bebe.

Cum a fost în vacanţă?

Superb. Ne-am relaxat şi ne-am încărcat cu energie pozitivă. Madridul e un oraş minunat, iar vacanţele în doi sunt varianta ideală pentru noi.

Ce proiecte ai, în plan profesional?

Social media a devenit o preocupare tot mai importantă pentru mine. Blogul meu (www.andreeapatrascu.ro), împreună cu cele două conturi personale de Facebook sunt rezultatul unei munci zilnice de câteva ore. Iar când nu sunt cu ochii în calculator, prezint fel de fel de evenimente, mă implic în campanii sociale şi în acţiuni caritabile alături de Asociaţia "Zâmbet şi Suflet". Apoi, de câteva luni, urmez cursuri de dicţie.

Dacă mai primeşti oferte de a juca în noi telenovele, le accepţi?

Bineînţeles. Abia aştept să mă întorc la actorie.

Ce fel de scene nu ai accepta niciodată să filmezi?

Nu sunt tocmai în confort atunci când trebuie să joc mai dezbrăcată.

simeon stalpnicul png

Pe scena teatrului te vedem?

O să vină şi ziua aceea, dar încă n-a sosit momentul.

Ai absolvit ASE. Te bate gândul să practici ceea ce ai învăţat?

Am învăţat şi în televiziune multe lucruri. Cât despre pregătirea mea economică - am mai spus-o - oricum lucrez part-time ca economist la o firmă de producţie foto şi video, PR şi organizare de evenimente.

Multe vedete de la noi se apucă de muzică. Ţi-a trecut prin cap aşa ceva?

Eu m-am apucat de muzică la 7 ani, atunci când am început cursurile de vioară. Au urmat ani întregi de lecţii de pian, teorie muzicală şi solfegii, istoria muzicii. Acum mă gândesc să reîncep studiul, după o pauză de câţiva ani.

Să vorbim puţin şi despre viaţa personală. Tu şi Cabral aveţi sarcinile împărţite în gospodărie?

În orice casă sunt treburi de femeie şi treburi de bărbat. Eu fac mâncare, spăl vasele, fac cumpărăturile pentru casă, plătesc facturile şi ratele. Cabral repară una-alta, duce gunoiul, are grijă de maşini.

La evenimentele mondene este mereu sexy

simeon stalpnicul png

Vă mai şi ciondăniţi?

Normal, ca orice cuplu. Cât despre motive, sunt nimicuri, cum se întâmplă în multe familii. Important e că vorbim lucrurile până le lămurim şi nu rămânem supăraţi unul pe celălalt. De cedat, cedăm pe rând, în funcţie de situaţie.

Cum învingeţi rutina?

Ne dăm unul altuia suficientă libertate cât să nu ne sufocăm reciproc.

Sunteţi de atâta vreme împreună... Un bebe când v-aţi gândit să faceţi?

Discutăm de câţiva ani deja. Planurile profesionale ne-au făcut să amânăm momentul. Plus că ne-a plăcut să mai "copilărim" în doi. Dar o să facem şi un copil curând.

Şi acum, întrebări la care nu te aşteptai. Plângi la filme?

Da, şi nu doar la cele triste. Plâng şi la filme de dragoste.

În ce dormi îmbrăcată noaptea?

Acum, în cămăşi de noapte. Pijamalele călduroase cu imprimeu cu desene animate au primit în mod repetat reclamaţii, aşa că m-am decis să fac o investiţie în dantelă. Asta apropo de secrete feminine.

Care e cel mai bun sfat pe care l-ai primit până acum şi de la cine?

Soţul m-a învăţat să iau fiecare experienţă ca pe un câştig.

A terminat două facultăţi din cadrul ASE. Cu toate astea, a făcut carieră în televiziune. În 2007, s-a lansat la postul tv ACASĂ, în telenovela "Inimă de ţigan". De atunci, a rămas fidelă actoriei.

S-a născut la 18 august 1985, în Bucureşti;Părinţii ei se numesc Simona şi Gigi Pătraşcu: „Ambii au 49 de ani şi sunt ingineri";A absolvit două facultăţi, Comerţ şi Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, din cadrul ASE Bucureşti. Are un master în Managementul Sistemelor Bancare;Când era copil, se visa cântăreaţă;Mâncarea ei preferată: spaghette carbonara;el mai bine se pricepe la gătit paste, pui şi ciorbiţe acre;Secretul siluetei? „Am o moştenire genetică foarte bună, o vârstă la care încă mă răsfăţ şi, în plus, nu fac excese. Nu ţin niciodată regim, dar evit prăjelile şi pâinea. În schimb, sunt dependentă de dulciuri, iar la sala de fitness ajung cam de două ori pe săptămână"; Actorii preferaţi: Robert De Niro, Morgan Freeman, Julia Roberts;Filmele preferate: „The Bucket List", „21 grams", „Seven Pounds", „The Curious Case of Benjamin Button";Ultima carte citită: „Metode de publicitate testate", de John Caples;E pasionată de dans, de karting şi de călătorii;Conduce un Citroën DS3 roşu, cu Tour Eiffel desenat pe plafon; Nu are nici o operaţie estetică şi nici nu şi-ar face;Nu e cheltuitoare din fire: „Ţin cu casa";Nu s-ar putea lipsi de calculator, telefon mobil şi maşină.

Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Primarul Mircea Rusu are interdicţie de a-şi exercita funcţia foto arhivă
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg
FotoJet (7) jpg
foto mare shutterstock 776838916 jpg
youtube jpg