Andreea Mantea şi Ştefan Stan au uitat de nuntă

19 mai 2013
simeon stalpnicul png

Au anunţat cu surle şi trâmbiţe că-şi pun pirostriile şi l-au rugat pe Cristian Popescu Piedone să le fie naş. Acum, deşi s-au împăcat, planurile de nuntă ale Andreei Mantea (26 de ani) şi ale lui Ştefan Stan (35 de ani) au rămas în pom. Ba mai mult, primarul sectorului 4 nu a primit nici un semn de la cei doi.

A făcut cea mai mare greşeală după ce şi-a „tradus" logodnica cu Laura, o admiratoare care îl urmărea de aproape doi ani. Ştefan Stan, cel care a câştigat prima ediţie a concursului „Vocea României", a călcat pe bec, iar Andreea Mantea a aflat de aventura celui care ar vrea să-i devină soţ, la scurt timp după ce acesta i-a pus pe deget inelul de logodnă. Planurile lor bine stabilite de a ajunge în faţa ofiţerului stării civile şi mai apoi la altar au rămas „în aer". După mai multe zile de tensiune în cuplu, prezentatoarea de la Kanal D a făcut pasul cel mare şi l-a iertat pe cântăreţul infidel înainte de Paşte, dar i-a impus câteva condiţii, iar cea mai importantă este cea prin care Ştefan Stan ar trebui să-i demonstreze că o merită.

Totuşi, mult trâmbiţata lor nuntă a rămas în coadă de peşte. „Andreea nu se mai gândeşte la măritiş. Spune că Ştefan e într-o perioadă de probă şi că abia după ce va trece de ea vor discuta despre planurile de viitor", a declarat, pentru Click!, o prietenă din apropierea celor doi. Nici pe cel care avea să le fie părinte spiritual, Cristian Popescu Piedone, nu l-au sunat să-i spună ce au de gând să facă în toamnă, când programaseră cununia: „De când s-au împăcat, Andreea şi Ştefan nu l-au mai sunat pe Piedone să discute. Deocamdată nu se mai aude de nici o nuntă şi nici nu cred că se va întâmpla prea curând".

simeon stalpnicul png

Ştefan Stan nu mai are voie să-şi viziteze des mama

Imediat după ce l-a iertat pe Ştefan că i-a fost infidel, Andreea i-a mai pus o condiţie iubitului: să nu mai asculte tot ce spune mama lui. Mihaela Soare, mama lui Ştefan, nu a avut-o la inimă pe Andreea din prima clipă şi nu a ezitat să arate acest lucru, din acest motiv vedeta de la Kanal D, care nu a putut trece peste acest lucru, i-a interzis iubitului să o mai viziteze pe cea care i-a dat viaţă.

„Ştefan este singurul sprijin pentru ea, mai ales că pensia pe care o primeşte nu-i este suficientă pentru a se întreţine. Mihaela Soare a divorţat de soţul ei, cu mulţi ani în urmă, iar Ştefan are doi fraţi vitregi din partea tatălui, cu care nu ţine legătura", ne-a spus o sursă din apropierea solistului.

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (2) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoană: „75% din tot ceea ce înseamnă total de forţe militare ruseşti sunt blocate în Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militar” jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg