Andreea Marin a bruscat-o pe Natalia Mateuţ într-un restaurant!

simeon stalpnicul png

Andreea Marin se afla într-un restaurant, unde lua masa cu o prietenă, când a fost surprinsă de o echipă de paparazii, în frunte cu Natalia Mateuţ.

UPDATE 15.50 Într-un interviu acordat la Realitatea TV, Andreea Marin a explicat că nu poate să stea cu mâinile în sân când vine vorba despre intimitatea ei.

"Ei au început să filmeze de când au intrat în restaurant. Nu mi-a cerut voie să mă filmeze. Eu i-am spus clar că nu vreau să fiu filmată, e ilegal să filmezi pe cineva fără voia sa. Nu mi se pare normal ca într-un loc ca un restaurant sau altceva să fii filmat sau să faci publicitate pe spatele cuiva. Patronii de astfel de loc trebuie să aibă grijă de clienţii lor", a spus Andreea.

CITE┼×TE AICI CE A MAI DECLARAT ANDREEA MARIN

Andreea Marin a fost abordată de Natalia Mateuţ pentru un interviu, la emisiunea Cancan TV de la Kanal D, însă a refuzat cu vehemenţă să scoată vreun cuvânt.

Discret─â, ┬źZ├óna┬╗ s-a ridicat de la mas─â ┼či ┼či-a rugat prietena s─â fac─â acela┼či lucru. Ea a ├«ncercat s─â ias─â ├«ntr-un mod civilizat din restaurant, ├«ns─â, Natalia Mateu┼ú a urm─ârit-o ┼či a asaltat-o cu mai multe ├«ntreb─âri.

Cite┼čte ┼či:

Andreea Marin, ├«n scandal cu Natalia Mateu┼ú: ┬źE doar o fat─â care a fost arestat─â ├«n str─âin─âtate┬╗

La un moment dat, fiindcă i se pusese în cale, Andreea a împins-o la o parte pe reporteriţă ca să poată să treacă, asta după ce l-a rugat pe responsabilul restaurantului să ia atitudine în situaţia creată: "suntem clienţii dumneavoastră, da?".

simeon stalpnicul png

Natalia Mateu┼ú a explicat c─â a vrut doar s─â afle dac─â Andreea se simte mai bine, ┼čtiind c─â a avut o problem─â grav─â de s─ân─âtate.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg