Andreea Marin continuă războiul cu Adriana Nicolae: «Cine face copii prin vecini să-şi asume asta»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin s-a luat  de Adriana Nicolae la  un eveniment monden
Andreea Marin s-a luat de Adriana Nicolae la un eveniment monden

Andreea Marin Bănică a fost invitată în emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D, unde a continuat să comenteze la adresa Adrianei Nicolae.

Fosta "Zână a Surprizelor" şi Adriana Nicolae au avut făcut show zilele trecute la gala premiilor VIP. Prezentatoarea TV a primit un premiu pentru eleganţă, care i-a fost înmânat tocmai de Adriana Nicolae.

Văzând-o în faţa ochilor, Andreea Marin Bănică nu s-a putut abţine şi a întrebat-o dacă e sau nu Ştefan Bănică Jr.tatăl copilului ei.

Astăzi, invitată la Kanal D, soţia lui Ştefan Bănică Jr. a continuat să o atace pe Adriana Nicolae.

"Am avut o reacţie absolut firească. Orice femeie cunoscută poate să înţeleagă ce te încearcă atunci când cineva încearcă să profite de numele tău, păstrând un mister.

Pentru mine nu e niciun fel de mister, dar pentru cei dornici... Un mister care să îi aducă publicitate şi ceva bănuţi. Eu sunt un om direct în ceea ce fac, am fost surprinsă de ipostază. Nu era să întorc spatele şi să plec. Nu puteam să mă prefac, să joc teatru. Dacă cineva are ceva de ascuns şi face copii prin vecini să-şi asume asta", a spus Andreea Marin, în emisiunea "Draga mea prietenă", la Kanal D.

"A fost un impuls, dar nu îl regret, nu consider că am fost lipsită de eleganţă, doar acolo am întâlnit-o, nu am vrut să mă prefac în faţa oamenilor că e ok, să ne zâmbim, acolo pe scenă", a adăugat Andreea.

Anul trecut, Adriana Nicolae a realizat un adevărat show mediatic! Întrebată cine e tatăl copilului ei, actriţa nu a dorit să-i dezvăluie identitatea, însă a ţinut să spună că numele lui este "Junior".

În acel moment, toţi ochii curioşilor s-au îndreptat către Ştefan Bănică Junior. Culmea a fost că Adriana nu a spus nici că ba, dar nici da.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net