Andreea Marin, de Paşte fără Bănică. Uite ce vor face vedetele de Sărbători!

Andreea Marin
Andreea Marin

Paştele din 2013 vine cu câte o premieră pentru multe vedete. Unele se bucură alături de o familie mărită cu un copil, altele vizitează pentru prima dată un loc. Însă nu pentru toţi premiera e motiv de bucurie. Andreea Marin şi Ştefan Bănică fac primul Paşte unul fără celălalt.

Andreea Marin o să petreacă sărbătorile Paştelui fără Ştefan Bănică, cu care a ciocnit ouă roşii timp de 7 ani cât i-a fost soţ. De data aceasta, vedeta va petrece în familie, cu tradiţiile obişnuite, de care se va bucura şi Violeta (5 ani), fiica ei şi a cântăreţului. Fosta zână a surprizelor va lua lumină de la biserică în noaptea de Înviere, iar a doua zi va lua masa alături de cei dragi. Anul trecut, vedeta a petrecut Paştele cu Ştefan Bănică Jr. la munte, la vila ei de la Telega.

Andreea Marin
Andreea Marin

Elena Gheorghe va face Paştele în familie, alături de cei dragi. Cântăreaţa va lua în noaptea de înviere lumină de la biserică, iar a doua zi de Paşti va lua masa cu familia şi apoi va pleca la un botez.

"De Paşti mergem la biserică în noaptea de Înviere cu toata familia, iar  a doua zi vom lua masa împreună, urmând ca seara să mergem la botezul fetiței lui Corneluş Dinu! A doua zi de Paşti mergem la bunici şi a treia zi la nași!",  a declarat Elena Gheorghe.

Andreea Marin
Andreea Marin

Cornelia şi Lupu Rednic petrec sărbătorile în Maramureş. Cei doi artişti merg la Sighetul Marmaţiei, acasă la familie, unde speră să ajungă cu câteva zile înainte de noapte de înviere, pentru a ajuta la pregătirile pentru masa de Paşti.

"De obicei, mama Corneliei se ocupă de toate bunătăţile, însă sperăm ca de această dată să ajungem şi noi acasă mai repede, să vopsim ouăle. Noi obişnuim să le punem în ciorap, cu tot felul de Frunze şi le vopsim natural, cu ceapă roşie. Se fierb cojile de mai mai multe cepe roşii în apă. După ce s-a colorat apa se scot cojile de ceapă şi se pun la fiert ouăle, apoi se scot şi se dau cu puţină slănină".

Andreea Marin
Andreea Marin

Pentru Pepe sărbătorile vin cu mare bucurie. Artistul petrece Paştele acasă, alături de soţia lui, Raluca şi de fetiţa lor, Maria (8 luni). Pentru cântăreţ este primul Paşte în această formulă. "În principiu vom sta acasă, cu familia. Deocamdată, nu ne-am făcut alte planuri, dar poate o să ieşim pe undeva", ne-a spus Pepe.

Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară
Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară

După un an în care nu s-au văzut, Andra, fata lui Gheorghe Gheorghiu, va sosi în România şi va petrece Paştele alături de tatăl ei, pe litoral. Cei doi vor merge la Cireşica, în Olimp, unde se simt întotdeauna ca acasă.

"E ca şi casa noastră. Familia Mincă, patronii de acolo, va găti. Cu siguranţă vom avea toate preparatele tradiţionale", a declarat cântăreţul, pentru Click!. În ceea ce priveşte cadourile, Andra va fi cu siguranţă răsfăţată." Întotdeauna primeşte un cadou când vine în ţară. Pentru mine, cel mai frumos cadou este că vom fi împreună, de Paşte", a mărturisit Gheorghe Gheorghiu.

Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară
Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară

Cătălin Botezatu va pleca la Paris, încă de la sfârşitul săptămânii viitoare, iar în ziua de Paşti el va lua avionul pentru Roma, pentru a participa la nunta Valeriei Marini. Între Botezatu şi Marini s-a speculat la un moment dat că a existat o idilă, ei apărând la braţ pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes. De altfel, designerul a recunoscut atunci că între el şi vedeta din Italia, există o relaţie amoroasă. Evenimentul la care va participa Botezatu de Paşti are loc în incinta unui palat din Roma, fiind vorba de Villa Piccolomini, o clădire situată pe un domeniu ca din poveşti, în apropierea Catedralei San Pietro din Vatican.

Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară
Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară

Pentru solista Cristina Spătar şi soţul ei, afaceristul Alin Ionescu, Paştele de anul acesta este unul special pentru că îl vor petrece în fromul completă alături de cei doi copii ai lor: Albert (3 ani) şi Aida (1 an).

Cei patru vor merge în perioada 1-5 mai la Vatra Dornei, alături de bonele copiilor şi de câţiva prieteni de familie. „Vom merge la biserică şi vom împărtăşi copilaşii, apoi vom ciocni ouă roşii. O să mâncam de toate, nu mă abţin de la nimic pentru că îmi plac toate bunătăţile de pe masa pascală", ne-a spus Cristina Spătar.

Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară
Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară

Mirabela Dauer va lua lumină de Paşti de la o biserică ortodoxă din Grecia, unde va merge alături de un grup de prieteni. Îndrăgita artistă va pleca în Insula Rhodos încă de la începutul săptămânii viitoare. Ea se va bucura de tradiţiile creştine ale acestei sărbători departze de casă.

"Aproape în fiecare an de Paşti plec de acasă. Anul acesta am hotărât să merg cu prietenii în Rhodos", ne-a spus interpreta. Este şi prima călătorie pe care Mirabela o face în acest loc minunat.

Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară
Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu vor fi de Paşti în ţară. Cei doi soţi obişnuiesc să plece aproape în fiecare an la sărbătorile de Crăciun peste hotare, însă de Paşti ţin să se afle în ţară, alături de familie. Aşa se face că n curând ei vor începe pregătirile pentru un paşte bogat cu tradiţiile de care se bucură toţi românii.


  Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară
Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară

Anul acesta, cântăreaţa Daniela Gyorfi va avea parte de un Paşte între prieteni. Vedeta îşi va lua iubitul, pe George Tal şi fetiţa şi vor pleca la munte, unde se vor relaxa câteva zile alături de naşii micuţei Maria. Daniela recunoaşte că nu găteşte cu această ocazie şi că preferă să mănânce la restaurant, fiind un fan al preparatelor italieneşti.

„Eu nu gătesc preparate de Paşte pentru că nu mănânc miel şi alte cele. Prefer friptura la grătar, salatele, peştele şi sunt înnebunită după mâncarea italiană. Însă, cu siguranţă, vom avea ouă roşii şi cozonac", a povestit artista.

simeon stalpnicul png

Ca în fiecare an, Ramona Bădescu vine în ţară în Săptămâna Mare. Frumoasa vedetă nu o să petreacă însă Paştele la Craiova, alături de familia sa, căci a confirmat prezenţa, sâmbătă, la nunta prietenei ei, Valeria Marini.

Aşa că se va întoarce destul de repede în Italia, la Roma. "Chiar dacă locuiesc de mulţi ani în Italia, de Paşte obişnuiesc să vin în fiecare an, acasă, la Craiova, să stau cu ai mei. Anul acesta vin special să-mi văd părinţii. Marţea viitoare o să fiu la Craiova, stau cu ai mei în Vinerea Mare, iar sâmbătă mă întorc la Roma", spune Ramona, care şi-a pregătit o rochie Roberto Cavalli, special pentru acest eveniment.


  Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară
Pelinel şi Boureanu fac Paştele în ţară

Solistul trupei Proconsul va petrece Paştele în familie, ca în fiecare an. Acesta se gândeşte deja la masa de sărbătoare şi, în special, la sarmalele făcute de soacra lui.

„Vom avea de toate pe masă: drob, miel la cuptor, stufat. Însă abia aştept sarmalele făcute de soacra mea, pe care le comand din timp", a mărturisit acesta. Fiind pasionat de bucătărie, Bodo se implică activ în prepararea mâncărurilor specifice. „De Paşte, găteşte toată lumea. Fiecare are treaba lui: eu fac friptura la cuptor, Loredana face salatele, iar soacra mea celebrele sarmale", a povestit artistul.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III  GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg