Andreea Marin dezvăluie culisele divorţului: «Am făcut greşeli. Nu stau şi nu vreau să stau să plâng»

Ultima actualizare:

Vedeta a lămurit multe aspecte legate de despărţire şi de motivele care i-au determinat pe ea şi pe Ştefan Bănică să ia această decizie.

"Numele meu este în continuare, în acte, Andreea Marin Bănică, dar, pentru publicul larg rămâne Andreea Marin. Nu sunt un om care s-a schimbat profesional, nu am de gând să continui discuţiile pe această temă.

Ştefan a fost alături de mine o periodă de 7 ani şi nu voi vorbi despre alte lucuri, sunt unele lucruri care rămân ale noastre. Nu vreau să ies la TV cu viaţa mea privată.

Aş schimba greşelile pe care le-am făcut eu. Trebuie să te uiţi în oglindă şi să fii sincer cu tine.

Aş schimba momentele în care n-am avut răbdare, n-arăt cu degetul spre partenerul de viaţă. Astăzi este bine aşa cum le aşază Dumnezeu. Lucurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu", a spus Andreea la Kanal D.

"Am anunţat divorţul pe Facebook pentru că am avut o datorie de onoare faţă de cei care ne urmăresc carierele. Se poartă în lumea largă să anunţi pe net lucrurile importante.

Am plecat în Dubai pentru a ne feri copilul de ceea ce va urma. Am făcut o alegere foarte bună. Fetiţa a fost alături de noi şi de bunica. Fiica mea are o maturitate pe care eu n-o aveam la vârsta ei, de 5 ani".

DESPRE INCIDENTUL CU PAPARAZZI

"Şi eu, şi Ştefan am fost neputincioşi în faţa paparazzilor. Peste timp, nu vreau să-mi fie ruşine de ceea ce sunt. Trebuie să ai stăpânirea de sine să rămâi vertical. Apelez la justiţie, legile sunt aceleaşi pentru toţi.

Faptul că eu îmi fac meseria bine sau mai puţin bine pe ecran nu-i dă dreptul oricărui neavenit să-mi pună copilul într-o situaţie în care eu aş fi vinovată. «Ce se întâmplă, mami? De ce vor să intre oamenii ăştia în noi?» Aşa mă întreba fiica mea", a mai spus Andreea Marin.

"Mă uitam la sutele de mii de oameni care au fost de acord cu noi, oamenii de bun-simţ, mulţi la număr au considerat bun cea ce am făcut, un pas spre despărţire mai elegant.

Paparazzii mă mai urmăresc, dar de la distanţă. Nu se mai apropie de mine sau de maşina în care mă deplasez. Lucrez la acest caz, al paparazzilor, cu justiţia.

Viaţa merge mai departe. E treaba noastră, ne vom continua relaţia. Unde doi oameni se pot înţelege, nu ne vom schimba atitudinea.

Avem multe mame Omida, oameni care spun că ne vom împăca, să lăsăm «specialiştii» în pace...", a continuat vedeta de televiziune.

DESPRE RELAŢIA DINTRE VIOLETA ŞI FRĂŢIORUL VITREG

"Sunt o femeie care se bazează pe raţiune. La problemele de ordin personal, sunt o romantică. Decizia a fost pe baza unor argumente pe care le-am avut. Considerăm că e mai bine aşa.

Nu ne permiteam o decizie pripită, pentru că nu ne priveşte doar pe noi, avem un copil. Am citit înainte să-mi anunţ copilul despre divorţ, m-am informat.

Fiul lui Ştefan (10 ani) este în continuare un sprijin pentru Violeta. În acea seară, cu incidentul cu paparazzi, cel mare a coborât pe scări plângând şi a luat-o pe Violeta în braţe şi au început să plângă amândoi. Ne-am simţit neputincioşi şi eu, şi Ştefan. Să fii împinsă către un accident, de două ori, a fost prea mult".

CUM A TRECUT PESTE DIVORŢ

"I-am avut aproape pe cei dragi, întreaga familie... şi sora mea, şi mama lui Ştefan. Am vorbit cu toţi cum să trecem peste impas, am fost apropiaţi. Educaţia depinde de cei 7 ani de-acasă.

Să nu credeţi că n-am semne de întrebare chiar şi azi, pentru că există amintirile. Dacă mai există iubire? Asta e doar povestea noastră.

Există momente în care optimismul meu iese la suprafaşţă. N-am timp să stau să plâng. Vreau să fiu o mamă pentru copilul meu. După ce Violeta adoarme, sunt doar eu cu mine însumi şi am timp să reflectez...", a precizat Andreea Marin.

Ea a ţinut să mai spună că nu acceptă zvonurile cu privire la eventuala infidelitate a lui Ştefan Bănică: "Ştefan a câştigat procesul cu Adriana Nicolae, în povestea ei cu declaraţia «că are un copil cu un junior celebru». S-a dovedit că n-a avut dreptate acea fată".

Tot marţi, Ştefan Bănică a apărut într-un scurt interviu la "Happy Hour", în care a vorbit despre despărţirea de Andreea Marin.

image
image
image
image
image
image
injunghiat jpg
navalnii jpg
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net