Andreea Marin, distrusă: fetiţa ei a ajuns pe perfuzii


    Andreea Marin Bănică a strâns astăzi semnături pentru vaccinarea pneumococică a copiilor
Andreea Marin Bănică a strâns astăzi semnături pentru vaccinarea pneumococică a copiilor

Vedeta din televiziune a trecut prin momente cumplite săptămâna trecută, când a ajunc cu fetiţa ei pe perfuzii, după ce Violeta s+a simţit tot mai rău.

Andreea Marin recunoaşte că au fost clipe de coşmar şi că nu doreşte niciunui părinte să fie nevoit să treacă prin aşa ceva. "A avut rotavirus, din păcate. Și când iți vezi copilul suferind, ca părinte nu există nimic mai rău. Să stai lângă el, să îl vezi că spune că nu mai suportă dupa 12 ore de perfuzii este crunt" a povestit Andreea Marin la Antena 1.

Din fericire, Violeta s-a recuperat destul de repede şi acum se simte bine. "Aș fi preferat ca părinte să nu treacă printr-o experiență care ar fi putut fi evitată printr-un vaccin."

Strânge semnături pentru vaccinarea copiilor

Cu prilejul Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Pneumoniei, Andreea Marin Bănică a stat de vorbă cu trecătorii de la metrou pentru a-i informa despre pericolul bolilor pneumococice, şi i-a îndemnat pe părinţi să semneze petiţia pentru introducerea vaccinului pneumococic în programul naţional de imunizare.

În momentul de faţă, bolile pneumococice reprezintă principala cauză de mortalitate la nivel global la copiii cu vârste sub 5 ani, dintre bolile prevenibile prin vaccinare.

În România, conform Institutului Naţional de Sănătate Publică, rata mortalităţii infantile la nivelul anului 2010 la 1000 născuţi vii, a fost de 9,79, mult deasupra mediei Europene (4,18 decese la 1000 născuţi vii), fiind a doua ţară în clasamentul mortalităţii infantile,  după Republica Moldova.

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg