Andreea Marin goneşte ca la Formula 1 în drum spre iubit

simeon stalpnicul png

Când eşti îndrăgostit, stai mereu cu capul în nori. Adesea, eşti distrat sau neîndemânatic. De toate acestea se pare că a dat dovadă şi Andreea Marin, vineri. „Zâna" a fost surprinsă în trafic riscându-şi viaţa, doar-doar o ajunge mai repede acasă, la iubitul ei, Tuncay Ozturk.

Noile reguli de circulaţie care se anunţă a fi şi mai dure, mai ales din punctul de vedere al amenzilor, nu par să o sperie pe „Zână".

Andreea Marin a fost surprinsă vineri în timp ce conducea ca la Formula 1. Chiar dacă a făcut depăşiri după depăşiri, riscând de mai multe ori să creeze accidente cu maşini care mergeau regulamentar, prezentatoarea tv şi-a atins scopul în siguranţă: a ajuns acasă cu mult mai repede. Pe un drum pe care la oră de vârf se face între 30 şi 40 de minute, „Zâna" a „scos" doar 10 minute, dar a şi încălcat mai bine de trei reguli de circulaţie. Dar toate acestea, cu un preţ uriaş: a fost cu adevărat iresponsabilă, de parcă nu „Preţuieşte viaţa", aşa cum spune emisiunea pe care o moderează, la postul TVR 1.

A condus mai mult pe contrasens şi era să facă accident de mai multe ori

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

La cum a condus vineri în drum spre casă, s-ar zice că Andreea Marin este atât de îndrăgostită de turcul Tuncay Ozturk încât, aflată în al nouălea cer de fericire, nici nu se mai uită pe unde merge. Vedeta venea de la cumpărături, dar se grăbea atât de tare să ajungă la domiciliu, încât parcă ar fi fost chemată de urgenţă.

Andreea a ajuns, totuşi, cu bine acasă

simeon stalpnicul png

Chiar şi aşa, depăşirea - cu viteză mare - a coloanei de maşini pe contrasens, după linia continuă, chiar şi acolo unde erau treceri de pietoni, ar fi lăsat-o într-o clipă fără permisul de conducere. Ca să nu mai zicem de viteză! Vedetei nu i-a păsat nici măcar de claxoanele celorlalţi participanţi la trafic...

S-a logodit cu fizioterapeutul

Formează un cuplu cu Tuncay Ozturk (27 de ani) de cinci luni. Totuşi, celor doi nu le-a trebuit mult timp să ajungă la lucruri foarte serioase. Turcul a anunţat pe contul său de Facebook, zilele trecute, că i-a cerut mâna prezentatoarei tv şi că aceasta a aceptat. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, atunci când Andreea a fost în Turcia, la fizioterapie, şi mai târziu au devenit un cuplu, după ce s-au cunoscut mai bine.

„Da, ne-am logodit. Nu vreau să dau mai multe detalii. Evenimentul e foarte recent. Mi-am dorit foarte mult să fiu iubită, preţuită ca femeie. Tuncay mi-a dăruit acest sentiment şi m-a făcut să înfloresc", a declarat vedeta la Kanal D.

Bat clopotele de nuntă! Andreea Marin s-a logodit cu iubitul turc

Andreea Marin spune tot despre relaţia ei cu turcul

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk sunt ca şi căsătoriţi! Cine îi vede sigur în faţa altarului!

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg