Andreea Marin îl ameninţă pe Ştefan Bănică jr?: «Dacă se minte în legătură cu acţiunile mele, nu voi sta cu braţele încurcişate»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin Bănică: FOTO Facebook
Andreea Marin Bănică: FOTO Facebook

Miercuri seară, Andreea Marin a acordat o declaraţie pentru emisiunea WOWbiz, în care a vrut să lămurească situaţia dintre ea şi Ştefan Bănică jr.

Vedeta a explicat că fiica lor, Violeta, este cea mai importantă persoană din viaţa ei şi de dragul acesteia nu va mai ieşi în public cu nicio o declaraţie la adresa fostului ei soţ. "Zâna" l-a ameninţat însă pe Ştefan Bănică jr că în cazul în care va continua să mintă despre ea sau acţiunile ei, nu va putea sta cu mâinile încurcişate şi va fi forţată să ia atitudine.

"Copilul meu e principala mea grijă, da la mama sa nu aude decât lucruri bune despre tatăl ei, pentru că vreau să îl iubească, să îl respecte şi să reuşim să ne creştem copilul împreună în viitor, indiferent de problemele care ne-au despărţit. Am făcut acest efort în ultimele nouă luni şi voi continua să îl fac spre binele ei , pe care îl aşez mai presus de interesele de moment ale maturilor.

Nicio declaraţie a tatălui ei, a iubitei acestuia de azi sau a oricărei relaţii a acestuia viitoare, niciun zvon din lume nu mă vor determina să îmi schimb atitudinea elegantă şi dorinţa de a închide referinţele la trecutul nostru care nu aduc nimic bun copilului nostru. Dar sunt un om cu verticalitate şi dacă se minte în legătură cu acţiunile mele, nu pot accepta neadevărul şi nu voi sta cu braţele încrucişate. Sper să nu mai fie cazul", a declarat Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net