Andreea Marin nu ar fi afectat─â dac─â s-ar separa de ┼×tefan B─ânic─â: ┬źUn divor┼ú nu ar fi ceva care s─â m─â d─âr├óme┬╗

CLIIMA20111010 0007 1 jpeg
Andreea Marin B─ânic─â

Andreea Marin este uns─â cu toate alifiile! Vedeta a avut parte de mai multe experien┼úe nefaste, spun├ónd c─â┬á ├«n via┼ú─â ├«nt├ómpini multe probleme, ├«ns─â trebuie s─â te g├ónde┼čti la s─ân─âtatea ta mai mult ca la orice.

├Äntr-un interviu pentru revista UNICA, so┼úia lui ┼×tefan B─ânic─â Jr. a f─âcut c├óteva dezv─âluiri despre via┼úa ei, dar mai ales despre ce ar ├«nsemna pentru ea desp─âr┼úirea de artist.

"Privesc mult mai deta┼čat─â acest subiect ├«n a doua mea via┼ú─â ca familist─â; am pornit la drum cu dragoste ┼či cu toat─â d─âruirea, dar un divor┼ú nu ar fi ceva care s─â m─â d─âr├óme, chiar dac─â nu mi-l doresc. Consider c─â at├óta vreme c├ót avem s─ân─âtate, avem ce e mai pre┼úios, ├«n rest, le rezolv─â timpul pe toate", a povestit Andreea Marin B─ânic─â.

"C├ó┼úi dintre noi nu ┼či-au ie┼čit din fire ├«n controversele din cuplu ┼či nu au spus vrute ┼či nevrute la un moment dat, g├óndindu-se la extreme? Cine spune c─â nu e ala e ori proasp─ât ├«ndr─âgostit, ori ipocrit, ori e o excep┼úie. Eu am mai fost c─âs─âtorit─â, ├«nc─â de c├ónd aveam 19 ani, ┼či acum, privind ├«n urm─â, ┼čtiu c─â motivele desp─âr┼úitii pot fi uneori subiective (...)", a mai spus Andreea Marin.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg