Andreea Marin, replici acide la adresa Laviniei Pârva: «Un model e cineva care a făcut ceva în viaţă»


    Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a declarat că ştia despre relaţia dintre Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva, dar că îi este indiferent subiectul. Vedeta a avut însă cuvinte destul de dure la adresa celor doi.

Întrebată de Simona Gherghe dacă Lavinia ar putea fi un model pentru fata ei, Violeta, Andreea a spus că, din punctul ei de vedere, un model e cineva cu realizări în viaţă, dând de înţeles că noua iubită a fostului soţ nu e demnă de fi numită astfel.

"Eu nu ştiu nimic despre fata asta. Nu stiu dacă poate să fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a făcut ceva în viaţă, care are ceva în cap. Nu cred că poate să fie un model pentru copilul meu. Să socotească lumea, având în vedere ce se ştie despre ea. Nu ştiu dacă e un model sau nu. Poate să fie, nu m-a interesat viaţa ei. Nu vreau să judec, nu o să îi interzic Violetei să o vadă", a spus Andreea.

Ştefan Bănică Jr. a recunoscut miercuri că are o relaţie cu Lavinia Pârva. Solista a dat şi ea joi o scurtă declaraţie, în care a confirmat relaţia.

Andreea Marin a reacţionat după ce a aflat de relaţia fostului ei soţ. Declaraţiile ei au fost elegante, dar înţepătoare la adresa lui Şefan Bănică jr.

Citeşte şi: Ştefan Bănică Jr. nu a fost la ziua propriei fiice

Bănică jr. şi Lavinia Pârva au fost suprinşi de paparazzi întâlnindu-se noaptea târziu, discret, marţi, 3 septembrie, un fapt destul de neobişnuit pentru o simplă relaţie profesională.Mai mult, imaginile arată tandreţea dintre cei doi, Ştefan şi Lavinia neezitând să se ţină de mână.

Ipostazele în care au fost fotografiaţi sunt foarte similare cu felul în care s-au comporat în 2011, când CLICK! a surprins-o pe Lavinia când intra într-un bloc unde Ştefan deţinea un apartament. Cu doar o jumătate de oră înainte, Ştefan intrase şi el în bloc. Camuflată cu o pălărie şi ochelari, Lavinia a ieşit după trei ore, la fel de atentă să nu fie urmărită ca şi la intrare.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg