Andreea Marin, replici acide la adresa Laviniei Pârva: «Un model e cineva care a făcut ceva în viaţă»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a declarat că ştia despre relaţia dintre Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva, dar că îi este indiferent subiectul. Vedeta a avut însă cuvinte destul de dure la adresa celor doi.

Întrebată de Simona Gherghe dacă Lavinia ar putea fi un model pentru fata ei, Violeta, Andreea a spus că, din punctul ei de vedere, un model e cineva cu realizări în viaţă, dând de înţeles că noua iubită a fostului soţ nu e demnă de fi numită astfel.

"Eu nu ştiu nimic despre fata asta. Nu stiu dacă poate să fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a făcut ceva în viaţă, care are ceva în cap. Nu cred că poate să fie un model pentru copilul meu. Să socotească lumea, având în vedere ce se ştie despre ea. Nu ştiu dacă e un model sau nu. Poate să fie, nu m-a interesat viaţa ei. Nu vreau să judec, nu o să îi interzic Violetei să o vadă", a spus Andreea.

Ştefan Bănică Jr. a recunoscut miercuri că are o relaţie cu Lavinia Pârva. Solista a dat şi ea joi o scurtă declaraţie, în care a confirmat relaţia.

Andreea Marin a reacţionat după ce a aflat de relaţia fostului ei soţ. Declaraţiile ei au fost elegante, dar înţepătoare la adresa lui Şefan Bănică jr.

Citeşte şi: Ştefan Bănică Jr. nu a fost la ziua propriei fiice

Bănică jr. şi Lavinia Pârva au fost suprinşi de paparazzi întâlnindu-se noaptea târziu, discret, marţi, 3 septembrie, un fapt destul de neobişnuit pentru o simplă relaţie profesională.Mai mult, imaginile arată tandreţea dintre cei doi, Ştefan şi Lavinia neezitând să se ţină de mână.

Ipostazele în care au fost fotografiaţi sunt foarte similare cu felul în care s-au comporat în 2011, când CLICK! a surprins-o pe Lavinia când intra într-un bloc unde Ştefan deţinea un apartament. Cu doar o jumătate de oră înainte, Ştefan intrase şi el în bloc. Camuflată cu o pălărie şi ochelari, Lavinia a ieşit după trei ore, la fel de atentă să nu fie urmărită ca şi la intrare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Harta canicula Europa sursa foto Copernicus jpg
image
image
image
image
image
image
image png
masina terasa paris jpg
71cf269e 0966 4c24 946d f888f0d1e4cd jpg
blackout 7644060 1280 jpg
Sfantul Ilie jpeg
3 2 sofer retinut jpg
reciclabil ID261000 INQUAM Photos Ovidiu Micsik jpg
frigider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net