Andreea Marin şi-a luat copiii, Bănică jr. - câinele!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. au o relaţie extrem de modernă. Cei doi au petrecut Sărbătorile la casa de vacanţă din Telega, dar spre localitate fiecare a mers separat, cu maşina personală. Deşi bombardaţi de presă cu dovezi că relaţia lor nu e tocmai pe roze, Andreea şi Ştefan se străduiesc să menţină aparenţa unui cuplu unit.

Andreea şi Ştefan, unul dintre cele mai comentate cupluri ale momentului, au petrecut Paştele separat, dar totuşi împreună. Cei doi au plecat vineri de acasă, de la vila lor din Bucureşti, fiecare cu maşina personală, la intervale scurte de timp.

Dar s-au reîntâlnit în zona Otopeni, la o benzinărie. Andreea a luat în grijă cei doi copii ai familiei, Violeta (4 ani) şi Radu Ştefan (10 ani), băiatul artistului din relaţia cu frumoasa Camelia Constantinescu.

Artistul a condus în compania câinelui familiei

simeon stalpnicul png

Bănică a condus ceva mai relaxat, căci s-a pricopsit doar cu ceva bagaje şi cu câinele familiei, care a stat cuminte în portbagaj. La Peco, cei doi au făcut plinul maşinilor, apoi au plecat val-vârtej spre casa din Telega, acolo unde pregătirile erau în toi pentru masa de Paşte.

Bănică a ajuns primul la casa de vacanţă, căci a apăsat adânc pedala de acceleraţie a maşinii. Doar Andreea a mers prudent, căci a avut în grijă de copiii familiei.

Ca un adevărat gentleman, soţ şi tată model, artistul i-a aşteptat pe Andreea şi copii să ajungă în faţa casei şi i-a dat soţiei o mână de ajutor la căratul bagajelor.

La benzinărie, Andreea i-a dat 3 lei băiatului care i-a şters luneta, apoi a plecat spre Telega cu Violeta şi Ştefănuţ în maşină

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Până să se aşeze la masa tradiţională, Andreea le-a dat copiilor să mănânce unt cu pâine, căci de la atâta drum li s-a făcut foame, apoi au ieşit să se joace puţin în curte.

Vremea a ţinut cu ei, căci soarele dogorea cu putere iar Violeta şi Ştefănuţ au putut alerga în voie prin curtea vilei. O dată cu lăsarea serii, cu toţii au intrat în casă, unde au pus la punct ultimele detalii pentru a sărbători Învierea Domnului, aşa cum se cuvine.

Andreea nu a negat un posibil divorţ

După o relaţie pornită pe ascuns, Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. s-au căsătorit în 2006. De atunci, au format unul dintre cele mai comentate cupluri din showbiz.

De anul trecut din octombrie, când reporterii Click! au surprins-o pe solista Lavinia Pârva ieşind din garsoniera pe care solistul o are într-un imobil din zona Dorobanţi, asupra relaţiei soţilor Marin-Bănică planează incertitudinea divorţului.

Mai mult decât atât, se pare că solistul s-a controlat de tot felul de „boli ruşionase" şi că Lavinia a fost şi ea bolnavă în acea perioadă. Văzând toate aceste dezvăluiri despre Ştefan, Andreea a spus mereu că are încredere în soţul ei, dar că nu ar fi o tragedie dacă ar divorţa la un moment dat.

Mai citeşte:

Andreea Marin Bănică, «zână» pentru o femeie care suferea de depresie severă

Andreea Marin Bănică îşi aminteşte de Paştele din copilărie: «Toţi ai mei erau uniţi»

Ce coincidenţă! Bănică la analize, Lavinia bolnavă

image
image
image
image
image
image
masina de spalat webp
vin rosu jpg
calendar shutter jpeg
cafea freepik jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net