Andreea Marin, singură la lansarea filmului ei

Ultima actualizare:

    Noiembrie 2012  Andreea, personaj  principal. A venit singură
Noiembrie 2012 Andreea, personaj principal. A venit singură

În 2009, la lansarea filmului "Ho ho ho", Ştefan Bănică jr., unul dintre personajele principale, păşea mândru pe covorul roşu, la braţ cu Andreea Marin. Ieri s-a lansat partea a doua a filmului cu acelaşi nume, în care personaj principal nu mai e Ştefan, ci soţia sa. La premieră, însă, Andreea a venit neînsoţită.

O mulţime de vedete au fost prezente ieri, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa, cu ocazia lansării filmului "Ho ho ho 2". Iuliana Marciuc, Andreea Esca, Amalia Enache, Anca Ţurcaşiu sau Teo Trandafir, toate au venit cu familiile să o vadă pe Andreea Marin Bănică evoluând ca personaj principal.

Noiembrie 2009  Ştefan, personaj principal. Au venit împreună

simeon stalpnicul png

Toate, mai puţin soţul ei, Ştefan Bănică. Asta deşi în urmă cu exact trei ani, atunci când Bănică era personaj principal în filmul cu acelaşi nume, Andreea i-a fost alături la lansare. Să fie oare probleme în Paradis? Sau Ştefan să fi fost prea obosit după seara de vineri, când a prezentat până târziu emisiunea "Dansez pentru tine".

Totuşi, paparazzi Click! l-au surprins pe cântăreţ într-un magazin de fiţe din Dorobanţi, admirând şi cumpărând un costum. Am crezut, atunci, că se înnoieşte pentru lansarea de sâmbătă. Şi totuşi, nu acesta a fost evenimentul important pentru care se pregătea Ştefan.

Vineri, Ştefan Bănică a fost surprins cumpărându-şi un costum

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
restaurant jpg
masa de paste shutterstock jpg
1 mai comunism historia ra jpg
cal pitic coada uriasa sweetie cartea recordurilor jpg
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net