Andreea Raicu l-a cazat pe Efi în primul hotel de lux pentru căţei

Hotel pentru câini
Hotel pentru câini

luto Pet - hotelul de lux pentru căţei, a fost inaugurat astăzi în Capitală. Are două camere VIP, adică Very Important Pet, de 30 de metri patraţi fiecare, 6 camere normale, cu între 10 şi 16 metri pătraţi fiecare şi 8 camere simple.

Preţul pentru o noapte de cazare pleacă de la 45 de lei şi urcă până la 120 de lei.

La Pluto Pet, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu 164D, pot fi cazaţi 16 căţei, 7 angajaţi având grijă non-stop de ei, printre aceştia fiind şi un medic veterinar. Fiecare cameră are web-cam, aşa că proprietarul vede din orice colţ al lumii ce face animalul său.Bucătăria hotelului asigură mâncarea pentru clienţii care nu vin cu mâncarea de acasă, scrie Adevărul de Seară Bucureşti.

Hotelul prestează şi servicii de grădiniţă. Dimineaţa proprietarii îşi aduc animăluţele, iar seara le pot lua acasă.De asemenea, alte servicii sunt oferite contra cost: dresajul, transportul de acasă la hotel şi de la aeroport. Preţul unei călătorii în oraş este de 50 de lei.

Camera VIP de la Pluto Pet:


    Hotel pentru câini
Hotel pentru câini

Spaţiul de joacă şi cel pentru plimbare are o suprafaţă de 6.000 metri pătraţi, a precizat managerul.

"Hotelul e deschis practic de o lună, iar investiţia este de 150.000 de euro. În acest moment sunt cazaţi 7 căţei la Pluto Pet, iar camerele VIP au fost deja rezervate pentru perioada sărbătorilor", a declarat Robert Caraman, managerul hotelului. Toate spaţiile destinate patrupedelor sunt dotate cu televizor, având rolul de a asigura animalului zgomotul de fond cu care este obişnuit acasă.

Andreea Raicu tocmai şi-a cazat căţelul întrucât trebuia să plece din oraş, pentru filmări la Piteşti. Patrupedul ei, botezat Efi, are un picior bandajat că s-a născut cu malformaţie şi tocmai a fost operat.

"Îl las de fiecare dată când plec din oraş sau în străinătate. Mama are un Doberman bătrân şi nu se poate ocupa de amândoi. Efi al meu are nevoie de atenţie tot timpul şi ştiu că aici e îngrijit cum trebuie", a spus Andreea Raicu.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
cub gabriel apostol png
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
pod blaj jpg
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg