Andreea Raicu: Mi se pare incredibil că fete de 17-18 ani recurg la botox


    Andreea Raicu
Andreea Raicu

Andreea Raicu ştie cât de importantă este silueta în lumea modelingului, motiv pentru care adoptă o alimentaţie sănătoasă şi apelează la exerciţiile fizice, condamnând operaţiile estetice.

"Din păcate, în dorinţa de a face această meserie, foarte multe fete recurg la o serie de gesturi inexplicabile, se înfometează, iau tot felul de pastile pentru a slăbi. Mi se pare incredibil că fete de 17-18 ani recurg la intervenţii chirurgicale noninvazive, de exemplu botox, acid hialuronic, ca să nu mai vorbesc de implanturi. Este un gest extrem, total nepotrivit pentru vârsta pe care o au. Cred că este foarte important ca în viaţă, nu doar în această meserie, să avem măsură, echilibru", a declarat Andreea Raicu pentru Adevărul.

Meniul vedetei include seminţe crude, migdale şi fistic, dar nu ezită să-şi satisfacă orice pofte, atâta timp cât nu face excese. "Nu mă abţin de la nimic din ce-mi face plăcere să mănânc, chiar dacă este vorba de dulciuri. Sigur, nu fac excese şi am grijă să compensez dacă într-o zi mănânc mai mult decât obişnuiesc în mod normal. Dar am înţeles, după ce am ţinut tot soiul de cure de slăbire, că o dietă echilibrată este singura soluţie pe termen lung, pentru a-ţi menţine atât silueta cât şi sănătatea", a mai spus Andreea.

Cât despre "bărbatul ideal", Raicu susţine că nu sunt suficiente doar aspectele fizice pentru a începe o relaţie. "Bărbatul de lângă mine trebuie să fie un om echilibrat, responsabil, cu simţul umorului, inteligent, creativ, să aibă acelaşi gen de principii după care îşi ghidează viaţa ca şi mine, aceleaşi valori, să fie o persoană caldă care să ştie să fie un partener adevărat".

Citeşte restul interviului în Adevărul.

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
buta jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg