Andreea Raicu povesteşte metoda ei prin care-şi ridică moralul!

Ultima actualizare:

Ea a povestit pe blogul personal că s-a simţit extrem de răsfăţată la shooting, mai ales că hair stylistul şi make-up artistul i-au schimbat complet look-ul pentru pictorialul ce va apărea în revista Unica.

«Mi-a placut la nebunie şedinţa foto din Thailanda. Nu numai pentru că s-a desfăşurat într-un loc atât de frumos, despre care urmează să vă povestesc mai multe zilele urmatoare, ci şi pentru că m-am simţit minunat şi am fost răsfăţată de întreaga echipă», a scris Andreea.

Bruneta a ţinut să precizeze că de fiecare dată când a avut o perioadă mai puţin bună în viaţa ei, şi-a schimbat ceva la imagine, fapt ce a bucurat-o cel puţin pe moment.

«Ca orice femeie, îmi place să primesc sugestii de frumuseţe şi modă de la specialişti. Mai mult decât atât, îmi aduc aminte că ori de câte ori am trecut prin momente mai puţin plăcute, am simţit nevoia să fac ceva special.

O noua coafură, un machiaj pe care nu l-am mai încercat, o schimbare de look m-au ajutat totdeauna să-mi ridic moralul cel puţin pe moment :)», a mai spus Raicu.

Drept urmare, ea s-a gândit să le facă un cadou cititoarelor sale care se afla într-o situaţie mai puţin fericită.

«Acelora dintre voi care se află într-o astfel de situaţie, m-am gândit să le pregătesc o aventura: o şedinţă foto profesionistă la finalul căreia vor avea un book semnat de un celebru fotograf de modă şi o nouă înfăţişare la definirea căreia vor lucra make-up artişti şi hair-stylişti profesionişti.

Scrie-mi povestea unei femei dragi din viata ta care se află într-un moment dificil şi trimite-mi o fotografie a ei. Timp de 2 săptămâni aştept scrisorile voastre, apoi voi alege cele patru câştigătoare», a încheiat entuziasmată Andreea.

Citeşte şi:

Andreea Raicu, îndrăgostită de Thailanda: «De fiecare dată când vin aici descopăr lucruri noi»

Raicu a plecat cu glastra de flori pe stradă!

Andreea Raicu a dat 1.150 de lei pentru o păpuşă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net